bild av
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans

08 55 11 49 47   Må-fr 8-17:00

Ansiktsmasker

Hjälp dig själv och din omgivning

Välj motiv eller tryck helt individuellt

Tvättbara 60°C

Kan beställas redan från en upplaga på 10 stycken.

Produkturval

Ansiktsmask COTTON
Biobomullsmasker i upplagor från 100 styck
 • Ansiktsmask i ett skikt utan ficka
 • Standardstorlek för de flesta ansiktsformer
 • Otryckt, vitt grundmaterial
från 11,19 kr*
Ansiktsmasker STANDARD
Ansiktsmask med integrerad näsbygel
 • Sydd i ett skikt
 • Standardstorlek för de flesta ansiktsformer
 • Av skrynkelfritt, töjbart tyg
Ansiktsmasker ECONOMY
I olika storlekar för vuxna och barn
 • Kan fås i olika storlekar (även för barn)
 • Hög bärkomfort tack vare ergonomiskt öronband
 • Stort galleri med förlagor eller individuellt tryckbara
Ansiktsmasker CLASSIC
Utförande i två skikt
 • Sydd i två skikt
 • Med ficka för filtermaterial
 • Två olika band för bekväm passform
Ansiktsmasker PREMIUM
Särskilt bekväm ansiktsmask
 • Jämnt material, särskilt väl tryckbar
 • Särskilt reklamvänlig tack vare den stora ytan
 • Sydd i två skikt med ficka för filtermaterial

Lika individuellt som ditt företag: Tryckta ansiktsmasker

I vår onlineshop hittar du ansiktsmasker i olika utföranden och storlekar. Låt trycka dem med din personliga design eller med ett av våra förproducerade motiv.

Ingen medicinteknisk produkt eller personlig skyddsutrustning, inte testad eller certifierad. Den är inte för medicinsk fackpersonal, vårdpersonal eller annat professionellt användande. Onlineprinters ansvarar inte för maskernas effektivitet eller korrekta användning.

Det erbjuder våra tryckbara ansiktsmasker

 • Coronavirus: Hjälp dig själv och din omgivning
  Perfekt för att ge ditt team individuella ansiktsmasker. Till skillnad från medicinska munskyddsmasker har skyddsmaskerna ingen vetenskapligt bevisad skyddande effekt. Att bära maskerna ökar medvetenheten om hur man behandlar varandra med aktsamhet.
 • Justerbar storlek, optimal passning, återanvändbar
  Välj mellan tre typer av passande ansiktsmasker. Alla tygmasker har flexibla band, som kan justeras till huvudomkretsen och integrerad nästråd för optimalt grepp. Maskerna är tvättbara.
 • Förtillverkat motiv och individuell design
  Använd våra förproducerade motiv för att spara tid och arbete. Eller utforma dina ansiktsmasker helt själv. Du har möjlighet att lägga till din företagslogotyp och anpassa skyddsmaskerna till din företagsdesign.
 • Högkvalitativt material och individuell bearbetning
  Ansiktsmaskerna består av högkvalitativ textilväv (100 % polyester). Materialet övertygar tack vare sin täta struktur och en angenäm bärkomfort. Varje tygmask sys för hand hos oss och kontrolleras sedan noggrant igen.
 • Insticksficka för filter
  Förse dubbelskikts skyddsmaskerna CLASSIC och PREMIUM för optimal användning med ett utbytbart filter. Genom att regelbundet tvätta och byta filter, minimerar du risken för överföring av smitta.

Vilken nytta har du av ansiktsmasker?
Tygmaskerna kan minska hastigheten på andningsflödet och risken med upphostningar hos bäraren, även om tygmaskernas skyddande effekt (i motsats till medicinska ansiktsmasker) inte är vetenskapligt bevisad. Tygmaskerna ökar medvetenheten om "social distansering" och främjar märkbart en hälsorelaterad aktsam kontakt med dig själv och andra.

Eftersom direkt handkontakt med kontaminerade ytor och efterföljande kontakt med hand-mun-näsa också kan leda till överföring av viruset, kan tygmasken som en fysisk barriär förhindra direkt egenkontakt.

Effekten av skyddsmaskerna beror på materialets densitet och maskornas tjocklek. Ett extra inlagt Filter kan förbättra effekten.

Ingen medicinteknisk produkt eller personlig skyddsutrustning, inte testad eller certifierad. Den är inte för medicinsk fackpersonal, vårdpersonal eller annat professionellt användande.
Rör det sig om en medicinteknisk produkt gällande masker för mun och näsa?
Ingen medicinteknisk produkt eller personlig skyddsutrustning, inte testad eller certifierad. Den är inte för medicinsk fackpersonal, vårdpersonal eller annat professionellt användande.

Tygmaskerna tillverkas av Onlineprinters Produktions GmbH in Neustadt a. d. Aisch, Tyskland. De är varken testade eller certifierade. Det rör sig endast om ett hjälpmedel, så länge inte certifierade engångsskyddsmasker för mun och näsa finns tillgängliga.
Vad är skillnaden mellan en skyddsmask och en medicinteknisk produkt?
Skyddsmasker kommer till användning, om medicinska engångsskyddsmasker för mun och näsa inte finns tillgängliga. De senare är omfattande testade, uppfyller vissa standarder (DIN EN 14683:2019-6) och har en så kallad CE-märkning. De garanterar skydd mot droppsmitta från smittobäraren. Den skyddande effekten från skyddsmasker har däremot inte bevisats. Men genom att bära skyddsansiktsmask kan utandningsflödet och utsläpp från saliv-/slemupphostningar minskas. Dessutom främjar maskerna medvetenheten om "social distansering" och en hälsorelaterad aktsam kontakt med dig själv och andra.
Hur bär jag ansiktsmasken på bästa sätt?
För optimal användning av skyddsmaskerna är det viktigt, att de sitter korrekt. Masken ska placeras helt över mun, näsa och kind samt vara tätt åtsittande för att minimera in- och utkommande luft från sidorna. Ett utbytbart Filter förbättrar effekten ytterligare.

När du sätter på en mask, ska du se till att insidan inte är förorenad. Tvätta därför händerna noggrant med tvål i förväg. Se också till, att du inte vidrör ansiktsmasken, när du bär den eller "sätter den på plats" om och om igen. Även med en mask bör det av WHO rekommenderade säkerhetsavståndet på minst 1,50 meter till andra personer upprätthållas.

Om ansiktsmasken är genomfuktig, ska den tas av och tvättas omedelbart. Förvara använda masker i en lufttät förseglingspåse, om du inte tvättar dem omgående.

Efter avlägsnande av masken ska händerna tvättas noggrant enligt allmänna hygienregler (minst 20-30 sekunder med tvål).
Hur ska jag tvätta och rengöra ansiktsmasken?
Förvara alltid de (rena) tvättbara tygmaskerna på en torr plats och tvätta dem i 60 grader innan du använder dem första gången.

Se till att du försiktigt tar av varje enskild ansiktsmask efter användning och undvik att vidröra ytskiktet. Efter avtagning bör du tvätta händerna grundligt.

Förvara använda masker i en lufttät förseglingspåse, om du inte tvättar dem omgående. I allmänhet ska de använda ansiktsmaskerna rengöras efter varje användning eller minst en gång om dagen. Tvätta maskerna i 60 grader och torka dem sedan helt.
Vilka filter är lämpliga för insatsfickan?
Våra ansiktsmasker CLASSIC och PREMIUM har en insticksmöjlighet för ett filter. Detta fördröjer genomfuktning av masken lite mer. Filter av elektrostatisk Elektret passar särskilt bra här. Detta material förädlas för luftfilter och högkvalitativa dammsugarpåsar. Effekten minskar emellertid över tid och försvinner så snart filtret tvättas. Ett alternativ är Molton-tyg eller mycket tätt vävd bomull. Konventionella köksdukar/hushållspapper eller mikrofiberdukar kan också användas som filter.
Hur stor är minsta upplagan, om jag vill beställa ansiktsmasker?
Våra ansiktsmasker kan beställas redan från en upplaga på tio stycken.
Vilka andra nyttiga produkter erbjuds hos Onlineprinters i krisen?
Vi vill hjälpa dig på bästa sätt i kristider. I vårt sortiment hittar du följande övriga produkter: