bild av

Kundservice:  08 55 11 49 47    Mndag - Fredag kl. 08.00 - kl. 18.00  |  Kontaktformulr

Onlineprinters  och Gmund presenterar sin egen papperskollektion

Onlineprinters-Art-Classics

Vi är glada att kunna presentera vår första egna papperskollektion för dig. Tillsammans med Büttenpapierfabrik Gmund har vi under temat ”Onlineprinters Art Classics” skapat fyra unika papperssorter, som från och med nu står till förfogande i kategorierna brevpapper och visitkort. Papperssorterna är mycket exklusiva och uppkallade efter stilpräglade konstepoker: ”Renaissance”, ”Baroque”, ”Rococo” och ”Modern Art”. De klingande namnen inspirerades av kollektionens helt speciella design. Denna kännetecknas av den unika kombinationen av färger, gramvikter och ytstrukturer, som har speciellt utvecklats för Onlineprinters  .

Onlineprinters Art Classics

Renaissance (Gmund)

Det ädla pappret övertygar med sin varma, ljusgråa färg och med en mycket fin vertikal linjeprägling på fram- och baksidan av pappret.

Baroque (Gmund)

Pappersytan är ensidigt räfflad med en horisontell linjeföring. Den mjuka ljusgula ”Baroque” ger en vänlig, utomordentlig karaktär. Genom uttrycksfull ytstruktur blir tryckresultatet mycket nära ett bestruket papper. Dessutom är ”Baroque” ph-neutralt och syrafritt, alltså särskilt åldringsbeständigt.

Rococo (Gmund)

„Rococo“ skapar uppmärksamhet med sin extravaganta prägling: mjuka horisontella linjer med ett avstånd på ca.1 mm och diskreta vertikala linjer med ett avstånd på ca. 26 mm. Detta gör ”Rococo” till en känslosam upplevelse. I kombination med mjuk rosé övertygar det lekfulla pappret hela vägen.

Modern Art (Gmund)

Det kallvita pappret står för tidslös elegans och framtida modernitet. ”Modern Art” erbjuder en diskret glans med en tvåsidig mycket fin punkterad yta. Det lätt blåaktigt färgade pappret är ph-neutralt.


Lär känna och uppskatta ”Onlineprinters Art Classics”. De fyra premium-papperssorterna  finns till förfogande för visitkort (4/0 och 4/4) i formatet 8,5 x 5,5 cm och 9,0 x 5,0 cm samt för brevpapper i formaten A4, A5 och A65 – för en exklusiv och uttrycksfull affärsutrustning.

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG