bild av

Kundservice:  08 55 11 49 47    Mndag - Fredag kl. 08.00 - kl. 18.00  |  Kontaktformulr

SSL-SÄKERHETSSTANDARD

Vi ser mycket allvarligt på skyddet av dina personliga uppgifter. För att skydda dessa mot obefogad åtkomst, hanterar vi dina uppgifter mycket noggrant och tillämpar högsta säkerhetsstandard.

Köpa säkert i onlineshop

Din beställning hos Onlineprinters hanteras via en krypterad anslutning. Personliga uppgifter som namn eller adresser överförs med hjälp av den inom onlinehandeln kända säkerhetsstandarden SSL (Secure Sockets Layer) till vår server. Det innebär, att information omvandlas i en kod som inte kan ses eller ändras av obefogad tredje part under överföringen. Den säkra anslutningen känner du igen på ett URL, som börjar med ett ”https” i stället för ett ”http” och på låssymbolen i browserraden.

Säkerhet vid betalningstransaktioner

Vår shopserver granskas regelbundet av externa, oberoende testföretag enligt ”Payment Card Industry Data Security Standard” (PCI) för kreditkortsorganisationerna, så att den uppfyller de senaste internationella och nationella säkerhetskraven.

Dessutom genomför vi ytterligare säkerhetskontroller och säkerhetsuppdateringar. Dina bankuppgifter sparas endast i särskilt säker miljö.

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG