bild av

Kundservice:  08 55 11 49 47    Mndag - Fredag kl. 08.00 - kl. 18.00  |  Kontaktformulr

SSL-INFORMATION

Käre intressent, käre köpare! 
Vi sätter stort värde på våra kunders förtroende, därför är det vår princip att med stor omsorg och de högsta säkerhetsstandarderna skydda dina personuppgifter från att användas av obehöriga.

Säkerhetsstandarder i vår butik

Vårt företag använder butiksteknologin WEBSALE med "WEBSALE Data Security System™". Därigenom är dina personuppgifter väl skyddade enligt den allra senaste tekniken på följande sätt: 

  1. Beställningar överförs med kraftig SSL-kryptering (128 Bit/256 Bit) från köparen till butikens server. 
  2. Lagringen av beställningarna sker i krypterad form på butikens servrar Triple-DES. 
  3. Överföringen av dina beställningar från butiksservern till vår orderhantering sker i sin tur också starkt krypterad. Det är först i vårt företag som informationen omvandlas till läsbara beställningar. 

En okrypterad lagring av data på butiksservern eller okrypterad överföring av e-post från butiksservern till återförsäljaren, som vanligtvis utövas av andra butiker, förekommer inte hos Onlineprinters GmbH. Vi tar dina dataskyddsintressen på stort allvar. 

Vid köp i vår butik garanteras du alltså ett kontinuerligt skydd för dina data - från din dator ända till vårt företag.

Säkerhet vid betalningstransaktioner

Vår onlinebutik granskas regelbundet (kvartalsvis) av ett externt, oberoende testföretag enligt PCI-standarden för kreditkortsbranschen, så att den uppfyller de senaste internationella och nationella säkerhetskraven. 

Andra säkerhetstester utförs också kontinuerligt och säkerhetsuppdateringar installeras. Dina bankuppgifter sparas endast i särskilt säker miljö.

PDF-NEDLADDNING

Här hittar du vår SSL-information som en utskrivbar PDF-fil för nedladdning.

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG