Photoshop jämna kanter – Basics Tutorial

En av de mest grundläggande funktionerna i Photoshop är att välja motiv, som sedan kan friläggas. Om det emellertid måste ske snabbt, är kanterna ofta inte rena och verkar pixelerade. Photoshop har några användbara och enkla inställningsmöjligheter för sådana fall för att utjämna kanterna. I denna Tutorial lär du dig, hur du använder dem korrekt.

Inte bara omtyckt hos barn: Teckensnitt för färgläggning

Väntande barn vill vara sysselsatta – oavsett om de är i restaurangen eller i doktorns väntrum. Bra, om du har något för dina små kunder och patienter, till exempel färgläggningsförlagor. Som en grund kan ett teckensnitt användas för färgläggning. Lyckligtvis finns det några som kan nedladdas gratis.

Rotera PDF: Anpassa vy och format enkelt

Din PDF-fil är upp och ner, har inte skapats i slutligt format eller har fula vita ränder? Inga problem. I vår praktiska guide visar vi dig hur du snabbt och enkelt kan rotera PDF-dokument – med eller utan ett onlineverktyg.

Skärpa bilder med högpassfilter – Photoshop Basics Tutorial

I efterbearbetningen kan du få ut mesta möjliga av dina bilder och förbättra dina semester- eller smartphone-bilder – till exempel genom att skärpa dina bilder. I denna Tutorial lär du dig hur du använder högpassfiltret för att efteråt skärpa bilder och hur du hittar den optimala skärpningsgraden för ditt motiv.

Teckensnitt som är lättlästa för kontinuerliga texter

Ju mer text som ska förmedlas, desto lättare ska fonten vara att läsa. Att det också kan finnas gott om variation inom denna grupp, visas av vårt lilla urval av gratis serif-typsnitt.

Photoshop blur – Basics Tutorial

Med Photoshop Blur kan bilder omarbetas professionellt med bara några klick. Effekten ger foton en helt ny stämning eller fokuserar på ett visst område. Således kan även bilder som tagits utan dyr utrustning se mycket professionella ut. I denna tutorial lär du dig hur du använder Gaussisk oskärpa i en bakgrund för att få förgrunden av bilden i fokus.

Mångsidiga christmas fonts för gratis nedladdning

Alla följande fonter är tillgängliga för gratis nedladdning på respektive plattform. För varje teckensnitt hittar du de första detaljerna i licensvillkoren. Om du gillar typsnittet, kontrollera licensinformationen igen för att säkerställa att den är helt användbar för dina ändamål.

Friläggning med Photoshop CC 2018 – Photoshop Basics Tutorial

Med uppdateringen från Adobe till Photoshop CC 2018 finns det några spännande nya funktioner. Uppdateringen från Adobe till Photoshop CC 2018 erbjuder den nya behjälpliga funktionen ”Välja motiv”. Här väljer Photoshop intelligenta motiv med bara ett klick, utan irriterande flerfaldigt klick-arbete. Och du kan redan frilägga objekt i Photoshop med relativt liten ansträngning. I följande handledning visar vi hur väl det nya verktyget fungerar och vilka fördelar det erbjuder för friläggning.

Hur man skriver med fjäderpenna: Cursive fonts för speciella tillfällen

Oavsett om det är ett festtal inför ett stort jubileum eller stilfulla inbjudningskort – cursive fonts lägger till en festlig accent och är för tillfället i mode. Med vårt urval av teckensnitt nedan visar vi hela sortimentet av kursiva teckensnitt. Och det bästa med dem: De installeras gratis och snabbt.

Vilket teckensnitt till bröllop? Tio gratis fonter för inbjudningar, menyer mm.

Innan ja-ordet sägs högt framför vittnen, tillkommer några förberedelser för framtida brudpar och deras giftermålsplanerare: För utformning av individuella bröllopstidningar, meny- eller inbjudningskort har vi nu sammanställt tio estetiska typsnitt.