Priselasticitet enkelt förklarat

0

Hur reagerar kunderna på prisändringar? Indikatorn priselasticitet visar i siffror hur prissänkningar och prishöjningar påverkar konsumenternas köpbeteende.

Upphovsrätt, varumärke och registrerat varumärke i bruk

Upphovsrättstecknet skapar inte automatiskt upphovsrätt. Vi förklarar vad upphovsrättstecknet, varumärket och det registrerade varumärket betyder och visar hur de används i ett typografiskt sammanhang.

Kalligrafiskt typsnitt med en viss sväng

0

Konsten att skriva vackert är fortfarande på modet, vilket är anledningen till att kalligrafi är mycket populärt på många områden. De som inte vill skriva själva kan hitta typsnitt i många olika stilar på internet. Vi presenterar några som de kan använda kommersiellt.

Använd teckensnittet Super Mario

0

Detta typsnitt har ett högt igenkänningsvärde bland generationer av Nintendospelare. Deras uppmärksamhet är alltså garanterad – och för de äldre är det en behaglig känsla av nostalgi.

Skapa och konfigurera Microsoft Outlook Away Notes med gratis mallar

0

Vare sig det gäller semester, affärsresa eller byte av företag – ett automatiskt svar per post är ett bra val för alla typer av frånvaro. Behöver du snabbt ett lämpligt formulerat frånvaronummer? Hos oss hittar du många praktiska tips och gratis textmallar för din nästa frånvaro från kontoret.

Komprimera PDF – så sparar du lagringsutrymme

Om du vill använda en PDF-fil på skärmen eller ladda ner den till din webbplats, ska den vara så liten som möjligt. Vi visar dig olika sätt, hur du kan komprimera en högupplöst PDF-fil med Windows, för Mac och onlineverktyg.

Blindtext Lorem ipsum: Textgeneratorer och alternativ

0

Hur kan text simuleras utan riktigt innehåll? För många medieproffs är ”Lorem ipsum” det första valet. Men varifrån får du denna blindtext och vilka alternativ finns det?