Marknadsföring & insikter

Vilka är de bästa evenemangen i branschen? Vilka offline-reklamverktyg är aktuella? Hur ökar jag effektivt reklamverksamheten? Berättigade frågor, som det ska finnas svar på i denna kategori. Insidesartiklar visar vad som händer i vårt onlinetryckeri bakom tryckpressar och datorer.

Mest läst

Konvertera PDF till Word: Hur fungerar det?

Vi visar hur du kan konvertera en PDF-fil till Word, för att enkelt redigera och återanvända texter i nya projekt - med Adobe Acrobat och användbara onlinetjänster.

Bindningstyper i jämförelse

Utan bindning blir det inga broschyrer, ingen bok och inte heller någon tidskrift av en stapel papper. Vi presenterar olika bindningstyper och förklarar, hur du väljer en lämplig bindningstyp för din tryckprodukt.

Gör så här: Omvandla bild i PDF

Vid omvandling av bilder i PDF finns det olika möjligheter. En lista med online- samt offline-program och Best-Practice-tips hittar du här.

Specialfärger totalt: Allt om Pantone & Co.

Specialfärger kan ge trycksaker det lilla extra - och vid enstaka tillfällen till och med hjälpa, att reducera tryckkostnaderna. Det viktigaste om dekorfärgerna i översikt.

Skapa infographics: De mest omtyckta online-verktygen o...

Vad måste en visualiserad infografik ha? Vilket online-verktyg passar för vilka behov? Vi har tittat på möjligheterna och ger tips för att skapa infografik.

Sett utanför tallrikskanten: Omtyckta teckensnitt & fonter