Bra

Trustpilot

Klisteretiketter

TRYCKA KLISTERETIKETTER - MÅNGA ANVÄNDNINGSMÖJLIGHETER

Om du vill låta trycka klisteretiketter, får du självhäftande stickers för olika användningsområden: Med etiketterna kan du snabbt identifiera produkter eller leveranser och utplacera din logotyp eller ditt individuella reklambudskap. På så sätt kan du öka din varumärkeskännedom genom märkning av dina produkter, märkning av förpackningen som en present eller som paket- resp. brevförsändelser. Till exempel kan du låta trycka din logotyp på små runda klisteretiketter. Större etiketter passar för högkvalitativa produktbeskrivningar på vin- eller oljeflaskor, syltburkar och förpackningar, där namn, ingredienser och annan information bör finnas med. För böjda ytor såsom flaskor, rekommenderar vi ett bestruket Classic-papper. Tips: Beakta vid utformning av layouten, att teckensnittet i produktbeskrivningen är läsbart i tryckdata.

Om du vill klistra dina reklammeddelanden i butiksfönstret, kan du låta trycka klisterfolier i storformat för utomhusbruk. För utomhusbruk är våra golvdekaler av häftfolie också lämpliga.

FORMAT OCH FORMER PÅ ETIKETTERNA

Innan du låter trycka klisteretiketter, välj först form och storlek på de enskilda etiketterna. Online hittar du i vår butik ett förhandsurval av vanliga A-format; du kan också beställa specialformat. Dessutom har du möjlighet, att välja kvadratiska och fyrkantiga stickers, ovala och runda klisteretiketter för tryck. Om det inte finns någon lämplig storlek för dina ändamål, har du också möjlighet att individuellt bestämma höjd och bredd på de enskilda etiketterna: Du kan välja mått från minst 5 x 5 cm till maximalt 21 x 21 cm. För vissa format kan du lägga till runda hörn för klisterfolien som ett extra alternativ. Om du vill låta trycka klisteretiketter, kan du helt fritt utforma ditt motiv och använda flera färger för designen, eftersom etiketterna är tryckta i fyra färger (CMYK) - till exempel i digitaltryck med hög kvalitet.

TRYCKA KLISTERETIKETTER - SÅ ENKELT ÄR DET

Med självhäftande etiketter har du stickers med ditt motiv alltid till hands. Bärmaterialet är en rulle med en bredd på 330 mm och en innerdiameter på 76 mm. Längden beror på den beställda upplagan och etiketternas format. På bärmaterialet är de enskilda etiketterna placerade vid sidan av varandra. Materialet mellan respektive stickers tas bort, så att etiketterna i fri form - dvs. avtagna - är redo att användas. Därigenom kan folien lätt tas bort och kan vid behov direkt klistras tillbaka igen. Att trycka klisteretiketter är möjligt i vårt tryckeri från och med en upplaga på 100 stickers, men du kan också beställa flera tusen exemplar. Dessutom förses materialet med en reptålig lackering, vilket ger klisteretiketterna och därmed trycket bättre hållbarhet. Alla våra etiketter är lämpliga för inomhusbruk.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering