Brevpapper

TRYCKA BREVPAPPER FÖR AFÄRSVARDAGEN

Trots det ökande antalet av ut- och ingående
E-mail är brev till vardags på kontoret och privatlivet oumbärliga. Varje dag tar vi emot fakturor, kundinformation, brev och andra skrivelser som söker vår uppmärksamhet. För att sticka ut ur postmängden är ett iögonfallande kuvert ett viktigt element. Huvudaktören är dock under alla omständigheter själva brevet. Det är därför du borde trycka brevpapper som imponerar i varje detalj: från design, format via papper och gramvikt upp till förädlingen! Vi visar dig, hur det fungerar.

SÄRSKILJANDE: VÅRT EXKLUSIVA BREVPAPPER

Speciellt i affärslivet använder vi brevpapper, för att skicka särskilt viktiga skrivelser. Varför? Därför att vi vill framhäva våra meddelanden, inte jämställa dem med E-mails, som vi ibland skickar ut i minuttakt. Det är därför du borde trycka exklusiva brevpapper, som är speciella och särskiljande. Det går t.ex. med ett exklusivt brevpapper. Därtill räknas vårt strukturerade linnepapper, Bio Top naturpapper, som är vitblekt med syre och särskilt miljövänligt, samt pappret Vergé beige från Gmund av 100 procent bomull. Alla papper är lämpliga för bläckstråleskrivare och för vanlig brevsändning, så underbart i vardaglig användning!

Tips: I vår omfattande pappersprovbok hittar du vårt kompletta sortiment av papper och förädlingsteknik. Detta gör det ännu enklare att bestämma rätt material!

KLASSISK KONTORSKOMMUNIKATION MED OFFSET-BREVPAPPER

Brevpapper kan även lämna ett professionellt intryck utan spännande papper. Klassikern i många kontor är brevpapper av offsetpapper med
80 g/m² eller 90 g/m²
vikt. Fördelen med detta papper. Du kan skriva ut, skriva och stämpla optimalt med en laserskrivare. Dessutom kan du trycka brevpapper hos oss, som på framsidan och/eller på baksidan är tryckt en-, två- eller fyrfärgat. Därmed ger du brevpappret din egen personliga touch.