Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Brevpapper

TRYCKA BREVPAPPER FÖR AFÄRSVARDAGEN

Trots det ökande antalet av ut- och ingående
E-mail är brev till vardags på kontoret och privatlivet oumbärliga. Varje dag tar vi emot fakturor, kundinformation, brev och andra skrivelser som söker vår uppmärksamhet. För att sticka ut ur postmängden är ett iögonfallande kuvert ett viktigt element. Huvudaktören är dock under alla omständigheter själva brevet. Det är därför du borde trycka brevpapper som imponerar i varje detalj: från design, format via papper och gramvikt upp till förädlingen! Vi visar dig, hur det fungerar.

SÄRSKILJANDE: VÅRT EXKLUSIVA BREVPAPPER

Speciellt i affärslivet använder vi brevpapper, för att skicka särskilt viktiga skrivelser. Varför? Därför att vi vill framhäva våra meddelanden, inte jämställa dem med E-mails, som vi ibland skickar ut i minuttakt. Det är därför du borde trycka exklusiva brevpapper, som är speciella och särskiljande. Det går t.ex. med ett exklusivt brevpapper. Därtill räknas vårt strukturerade linnepapper, Bio Top naturpapper, som är vitblekt med syre och särskilt miljövänligt, samt pappret Vergé beige från Gmund av 100 procent bomull. Alla papper är lämpliga för bläckstråleskrivare och för vanlig brevsändning, så underbart i vardaglig användning!

Tips: I vår omfattande pappersprovbok hittar du vårt kompletta sortiment av papper och förädlingsteknik. Detta gör det ännu enklare att bestämma rätt material!

KLASSISK KONTORSKOMMUNIKATION MED OFFSET-BREVPAPPER

Brevpapper kan även lämna ett professionellt intryck utan spännande papper. Klassikern i många kontor är brevpapper av offsetpapper med
80 g/m² eller 90 g/m²
vikt. Fördelen med detta papper. Du kan skriva ut, skriva och stämpla optimalt med en laserskrivare. Dessutom kan du trycka brevpapper hos oss, som på framsidan och/eller på baksidan är tryckt en-, två- eller fyrfärgat. Därmed ger du brevpappret din egen personliga touch.

Vanliga frågor om produkten "Brevpapper"

Finns det specialformat till exempel ett kvadratisk utförande?

Du kan få dina individuella brevpapper tryckta hos oss i olika format. Särskilt omtyckta för brevpapper är formaten A4 och A5. Dessutom hittar du även brevpapper i A6, A65 och 1/6 DIN i vår onlineshop. Det sist angivna formatet 1/6 DIN med sina mått på 21,0 x 20,0 cm är ett nästan fyrkantigt utförande.

Kan jag få brevpapper i speciella grundfärger, mönster eller stilar som t.ex. Creme, med träutseende eller i jugendstil?

Med vårt exklusiva brevpapper kan du välja mellan mycket speciella papperstyper. De exklusiva Onlineprinters Art Classics-pappren från Gmünd är omedelbart iögonfallande. Med sina fina strukturer och diskreta färgtoner från ljusgrått till dämpat gult och milt rosé till fantasilöst kallvitt kan du betona din kontorsutrustning både utseende- och känslomässigt. Förresten, dessa papper är också idealiska för att låta trycka dokument mm.

Kan jag även låta trycka brevpapper med vintageutseende hos Onlineprinters?

Utforma ditt personliga brevhuvud och låt oss trycka dina Vintage-brevpapper. För den exklusiva looken rekommenderar vi vårt linnepapper. Den eleganta, matta ytstrukturen ser inte bara vacker ut, utan känns också behaglig. Linnestrukturen ombesörjer, att trycket ser dämpat och matt ut jämfört med blanka papper. Eftersom det är ett obestruket papper, är det idealiskt för att skriva eller stämpla på.

Vilka layout-regler gäller för brevpapper?

Å ena sidan bör utformningen av ditt brevpapper matcha resten av din kontorsutrustning, till exempel din logotyp och företagsfärger. Detta säkerställer igenkänningseffekten hos dina affärspartners och kunder. Å andra sidan bör även utformningselementen samt det viktiga innehållet som avsändare, kontaktuppgifter, ämne osv. placeras på rätt plats. Detta regleras i DIN 5008. Standarden betraktas som grund för all (affärs)kommunikation och ska minska formfel. I vår tidning visar vi dig hur du skapar en individuell design enligt DIN 5008 för ditt brevpapper i InDesign. Använd också vår förlaga för utformning av affärsbrev för ditt nästa kundbrev.

Vilket är det vanligaste innehållet i företagsbrevpapper, till exempel hos ett aktiebolag?

Obligatorisk information för brevpapper i ett aktiebolag inkluderar företagets fullständiga namn, juridiska form samt företagets huvudkontor, registreringsmyndighet och handelsregisternummer. Dessutom ska namn på VD respektive styrelsens ordförande tryckas på brevpappret. Obligatorisk information kan ändras beroende på typ av företag. För mer information, kontakta din lokala handelskammare (IHK i Tyskland) samt den svenska industri- och handelskammaren (DIHK i Tyskland).

Ska en företagslogotyp placeras på höger eller vänster sida?

Eftersom mottagaren och avsändaren vanligtvis trycks i det övre vänstra hörnet på brevpappret, ska du inte placera logotypen i det här området. Kom också ihåg att för kuvert är visningsfönstret oftast till höger. Den högra sidan är bäst eller beroende på logotypens höjd/storlek området ovanför tilläggs- och anteckningsområdet.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering