Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Trycka reklamartikel

Bra

37 recensioner om

TrustpilotTrustpilot

TRYCKA PASSANDE REKLAMARTIKLAR FÖR VARJE TILLFÄLLE

Reklamartiklar med logotyp är omtyckta give-aways, som sätter kunderna i kontakt med ditt märke och stärker anknytningen till detta om som reklamartikel för mässmontern, som give-aways efter kundsamtal eller som exklusiv reklamprodukt för särskilda tillfällen. Därför finns det ett flertal anledningar, för att trycka reklamartiklar. På mässor eller interna evenemang är praktiska kulspetspennor eller sötsaker omtyckta profilprodukter för att fånga nya potentiella kunder. Eller du säger tack till dina bestående kunder vid särskilda årsdagar med stilfulla presenter som powerbanks eller termobägare. Ett är säkert När du vill ha den passande profilprodukten med tryck, stärker du vid varje tillfälle kännedomen om ditt märke.

SMÅ PRESENTER MED STOR VERKAN

Som en liten uppmärksamhet efter ett framgångsrikt rådgivningssamtal eller som större uppskattning för lång kundlojalitet är reklamprodukter med logotyp ett riktigt val. Eftersom vid varje dag när kunden kommer i kontakt med dina reklamartiklar, påminns kunden medvetet eller omedvetet om det framgångsrika samtalet eller affärsrelationen. Att skänka profilprodukter med tryck innebär därför att skaffa ett medvetande om ditt märke och att dagligen hållbart stärka kundlojaliteten.

TRYCKA MÅNGSIDIGA REKLAMARTIKLAR

Det måste inte alltid vara extern kommunikation! Profilprodukter med logotyp är mångsidiga och kan användas övergripande vid alla tillfällen. Tryck t.ex. koppar som reklamprodukter, säkerställ även vid möten med affärspartners för ett enhetligt och professionellt företagsuppträdande. Du kan fortsätta med denna konsistens och professionalism med USB-sticks med din logotyp för anställda och kundrådgivare. Eller du låter trycka profilprodukter med tryck för din nästa mässa eller använder sedan dessa internt. Via loggstolar i tilltalande design gläder sig inte bara kunder vid din outdoor-mässmonter, utan även medarbetare under deras lunchpaus.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering