Bra

Trustpilot

Självkopierande papper

TRYCKA SJÄLVKOPIERANDE PAPPER FÖR SNABB ARKIVERING

Även i digitaliseringstider, går det ibland snabbare med block och penna. Kunder inom catering, bygg, detaljhandel och liknande affärsverksamhet fortsätter liksom tidigare att skriva på självkopierande papper, vilket fungerar som kvitton eller orderbevis för arkivering. Till exempel, om din leverantör väntar på hotellets innergård på ett mottagningskvitto för varorna, då trycker han ingen iPad i sin beställares hand, utan snarare en penna och får det övre arket på det självkopierande pappret underskrivet. På så sätt kan han snabbt få en underskrift på plats och överlämna en kopia till beställaren. Små butiker eller affärer trycker självkopierande papper, även kända som satser med självkopierande papper, och använder dessa som fakturor. Tack vare det självkopierande pappret, kan kunden snabbt få ett kvitto trots analog fakturering. Slutligen är catering fortfarande en affärsverksamhet, där självkopierande papper kan användas. Slutligen kan du digitalisera alla kvitton som behövs senare för att bevara dem så länge som möjligt.

BLOCK MED SJÄLVKOPIERANDE PAPPER MED STANSADE ARKIVERINGSHÅL OCH PAGINERING

Beställ tryckning av självkopierande papper. Då kan du få dem med ett andra eller tredje blad. Beroende på användning kan trycksatserna också limmas i olika tjocka block, från 15 - 50 satser per block. Du kan även beställa en enda enkelsats med ett andra eller tredje blad. Det övre bladet är därvid alltid vitt och kan tryckas i fyrfärgstryck. De undre bladen trycks med en färg och kan fås i färgerna gult och rosa. För att de självkopierande satserna även ska passa för arkivering, ordnar vi stansade hål för din beställning och trycker paginering på begäran. Om du vill låta trycka självkopierande papper, kan du beställa block från en upplaga på 50 styck, vars blad kan ha en tjocklek på 60 - 90 g/m².

FASTSTÄLLA FORMAT OCH ÄNDAMÅL

Vi marknadsför många format, som du kan låta trycka som självkopierande papper. Från normerade format som A6 och A5 upp till A4 och A3 erbjuder vi även specialformat som A 65 (21 x 10,5 cm) eller 1/6 (21 x 20 cm). För catering rekommenderar vi block i måttet 6,5 x 14,8 cm. Dessa är lika stora som gastroblock och kan snabbt läggas i servicepersonalens fickor och fungera som verifikation och orderbevis för service och kök. A4-formatet är perfekt för att trycka formulär och satser med självkopierande papper. På detta sätt skapas snabbt formulärkopior och utan extra arbete medan originalet fylls i.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering