Rollup displays

TRYCKA ROLLUPS BANDEROLLER OCH DISPLAYER FÖR MÄSSOR OCH ANDRA EVENEMANG

Rollups med tryck är ett omtyckt medium på mässor, evenemang och vid försäljningsstället. Om för presentation av det egna märket, produkten eller det senaste erbjudandet: Med en rollup-banderoll lockar du uppmärksamhet hos besökare och kunder över ett stort område. Våra rollup-banderoll kan beställas med eller utan system samt i normalt eller i XXL-utförande. Dessutom finns våra rollups i Budget- och i Exklusiv-/Premium-varianten.

ROLLUPS: KOMPLETT SYSTEM FÖR INOMHUS- OCH UTOMHUSOMRÅDET

Våra rollup-system består av ett aluminium-stativ, tre smala aluminium-stänger och en reklambanderoll av PVC, polyester-väv eller polyester-folie. Systemet kan lätt monteras upp utan verktyg och är med en vikt på bara fem kilo in den inkluderade transportväskan lätt att transportera. Vid val av system finns ensidiga och tvåsidiga varianter, alltså system som bara kan förses med en eller två banderoller (fram- och baksida). Alla rollup-banderoller erbjuds tryckta ensidigt fyrfärgade och som Indoor- och outdoor-display.

X-BANDEROLL OCH L-BANDEROLL: ROLLUPS OCH DISPLAYER MED OLIKA STATIV

För våra X- och L-banderoller kan du antingen bara trycka rollup-banderollen eller beställa ett komplett system inklusive tryck och stativ. Skillnaden mellan X- och L-banderoller kan bara ses från baksidan: stängernas konstruktion på baksidan av rollups. Medan X-banderollen har ett X-format stativ, påminner stängerna hos
L-banderollen om bokstaven L framför allt på grund av den framförstående stången på golvet. Du kan beställa X- och L-banderoll med samma material som våra andra rollups. Dessutom kan du här välja det extra materialet canvas, den så kallade målarduken.