Broschyrer

TRYCKA KLASSISKA BROSCHYRER FÖR DITT REKLAMMÅL

Broschyrer är ett omtyckt instrument i marketing-mix och bidrar till att förverkliga ett brett spektrum av mål - från företagspresentation till produktmarknadsföring. Vare sig globalt företag, nationellt baserade små och medelstora företag eller lokal förening: Broschyrer kan användas på många sätt. Klassiker, som våra kunder tycker mycket om, är broschyrer i A4-format. Vi trycker alla broschyrer på exklusivt bildtryckpapper med häftning, bindning eller limning enligt önskemål. Dessutom kan vi trycka broshurer i små upplagor redan från ett exemplar!

BROSCHYREN VS. KATALOGER: HÄFTNING, BINDNING OCH KLISTRING

I vår onlineshop skiljer vi på broschyrer och kataloger enligt hur de häftas ihop. Medan vi häftar ihop broschyrer med häftklamrar, ringöglor, spiralbindning eller limfals, limmas alltid kataloger hos oss eller häftas ihop med en tråd. Om klamrar, bindning eller limning: Varje typ av bearbetning är stabil och erbjuder särskilda fördelar.

Oftast låter våra kunder trycka broschyrer med klammerhäftning, som stabilt kan hålla ihop 80 sidor plus omslag. Klamrar erbjuder fördelen, att sidorna kan slås upp nästan platt, och så att bilder och andra motiv kommer att se mycket bra ut. Dessutom är häftklamrar inte särskilt påfallande.

Men även andra häftningar har sina fördelar: Ringöglor passar utmärkt för hophäftning av broschyrer i pärmar eller snabbhäftning, spiralbindning är även känd som Wire-O-bindning, passar däremot utmärkt för bläddring och uppslagning av bestämda sidor. Några sidor kan du dessutom limma på botten. Fördelen: Det ser ut som sidorna hålls ihop av sig själva. Har du särskilt mycket innehåll, rekommenderar vi för övrigt kataloger med limbindning.

BESTÄLLA FÖRTRYCK FÖR BROSCHYRER

Du vill trycka en stor upplaga broschyrer, men du vill få en känsla av tryckresultatet i förväg? Vid varje beställning kan du som alternativ beställa ett provtryck layout (standplot), alltså en utskrift på bildtryckpapper, för att kontrollera sidornas ordningsföljd, positionering, utseende och andra kännetecken. Dessutom kan du begära ett färgprovtryck (titel-proof), en färgbindande utskrift av titelsidan på speciellt proof-papper.