Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Knappar & magneter

LITEN, MEN FIN: TRYCKTA MAGNETER SOM REKLAMARTIKEL

Magneter är perfekta reklamartiklar. De är små, praktiska och kan utformas med ett individuellt motiv. Ännu bättre: Om du vill låta trycka magneter, kan du utgå ifrån, att din logotyp och ditt reklambudskap skapar mycket uppmärksamhet. Eftersom tryckta magneter, vare sig de är foliemagneter eller kylskåpsmagneter, har en särskilt bra reklameffekt. De registrerar viktiga anteckningar jämte små meddelanden och är därför alltid i fokus för dina målgrupper, antingen på arbetsplatsen, kontoret eller i köket hemmavid.

Om du vill låta trycka magneter för ditt företag, kan du inte bara använda dessa reklammagneter som presentartiklar på mässor, utan även ge ut i butiken som reklampresenter eller lägga till i samband med beställningar. När allt kommer omkring blir alla glada för en liten och användbar presentreklam, som kan användas till vardags. Låt trycka individuella magneter, för att stödja en ny reklamkampanj eller göra ditt reklambudskap mera iögonfallande. I vår shop hittar du ett urval av magneter, som vi kan trycka för dig i exklusiv kvalitet. Förutom de klassiska kylskåpsmagneterna av plåt kan du även beställa flexibla foliemagneter hos oss.

TRYCKA MAGNETER I DIN DESIGN - MED FOTO, LOGOTYP ELLER REKLAMBUDSKAP

Vilket reklamtryck får det vara för dig? Oavsett om foto, företagslogotyp eller reklamslogan, om vi trycker dina magneter, kan du utforma det individuella motivet helt enligt dina önskemål. Eftersom magneternas yta inte är stor, beroende på produkt mellan 2,5 cm, 5 x 5 cm och 8,9 x 6,4 cm, bör du välja motiv med försiktighet. Undvik komplexa detaljer och använd ett läsbart typsnitt med tillräcklig linjetjocklek för ditt reklambudskap. För att din företagslogotyp eller slogan ska vara väl synliga, bör du använda färger som skiljer sig från varandra. Beakta därmed vid utformningen, att ditt företags Corporate design upprätthålls. Även färger och bilder ska passa till företagets yttre uppträdande Detta gäller för övrigt inte bara vid magneter, utan även, om du vill låta trycka andrareklamartiklar och presentreklam. Därför att enhetlig design på olika medier ökar återigenkänningsvärdet i dina målgrupper.

DIN REKLAM PÅ TRYCKTA MAGNETER

I vårt sortiment hittar du inte bara magneter i fyrkantig och kvadratisk form, utan du har även möjligheten att beställa kylskåpsmagneter i rund form. Tryckta kylskåpsmagneter finns i olika storlekar. Dessa magneter är av plåt, har en slät yta och en häftmagnet på baksidan. Framsidan är enligt önskemål matt eller blankt förädlad med foliekaschering och skyddar på så sätt reklampåtrycket.

Om du vill låta trycka magneter och inte bara ge ut dem, utan även skicka dem, rekommenderar vi våra magnetstickers. Dessa tryckta foliemagneter är särskilt böjliga och har en tvättbar vinyl-yta. Den består av en tunn magnetfolie och är således mycket tunn och passar bra som artikel i postförsändelse. Vårt tips: Utforma dina foliemagneter hos oss som fotomagneter samt presentera ett attraktivt motiv och skapa därmed effektiv reklam. Vi trycker magneter för dig redan från och med en upplaga på 25 styck, oberoende om de ska användas för en storreklamkampanj eller till ett speciellt tillfälle.

Räcker inte den lilla ytan på reklammagneterna för din reklam? Inga problem. Vi trycker gärna magnetskyltar för dig med ditt önskemotiv. Tack vare fri formatinmatning kan du vara till och med ännu mer flexibel.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering