15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Blyertspennor & kritor

KLASSISK PRESENTARTIKEL SOM BLYERTSPENNOR MED TRYCK

Blyertspennor med tryck är klassiska reklamartiklar för spridning. Pris per upplaga är relativt lågt och pennor används alltid. Vi håller med om, att reklamytan på en blyertspenna är begränsad, men för företagsnamn plus logotyp eller en trevlig slogan räcker platsen. Förpackningar med färgpennor erbjuder till och med större tryckyta. Vi har kritor, färg- och blyertspennor som reklamartiklar i denna kategori för dig, som vi gärna trycker enligt dina uppgifter. Du vet ju, att med små reklampresenter får du kunder.

REKLAMÄNDAMÅL FÖR BLYERTSPENNOR MED TRYCK

Om du vill låta trycka presentartiklar som blyertspennor, så sprids dessa snabbt av sig själv. En glömd träblyertspenna blir inte liggande länge, den hittar snabbt en ny ägare. Med blyertspennan vandrar reklampåtrycket från hand till hand och gör ditt företag mera känt. Tänk på hur många yrkesgrupper, för vilka du kan låta trycka blyertspennor. Detta innebär att byggnadsarbetare ritar märken, arkitekter, konstnärer och designers skissar på papper, kontorsarbetare skriver på klisterlappar. Obemärkt kommer reklampåtrycket in i ritarens minne. Om du till exempel sponsrar ett barnparty eller en institution i ditt verksamhetsområde, kan du ställa blyertspennor med tryck eller färgpennor till förfogande. För detta erbjuder vi enstaka blyertspennor precis som en hel förpackning färgpennor med vanliga färger. Eftersom vuxna har återupptäckt målarböcker och mandaler för avkoppling, har färgpennor och blyertspennor också blivit populära bland äldre, och de tryckta pennorna används inte ens på kontoret utan hemma.

BLYERTSPENNOR MED TRYCK OCH PENNTYPER

Som regel sker tryck av enstaka pennor på trä, medans på förpackningar trycks etuiet. Om du vill låta trycka blyertspennor, använder vi mest förfarandet tampongtryck och vi trycker på den övre tredjedelen av pennan. Närmare uppgifter hittar du i beskrivningen för respektive produkt. För särskilda kunder och affärspartners kan du även ha exklusiva skrivinstrument med gravyr till hands. Kanske ett skrivset i etui eller en elegant kulspetspenna med lasergravyr. I vår kategori kulspetspennor hittar du tilltalande produkter, som du kan beställa tillsammans med blyertspennor. Som du har sett, finns det tillräckligt med mottagare för blyertspennor med tryck och varje penna påminner användaren om ditt företag, tjänst eller märke. Missa inte denna potential, ta med kontaktinformationen för ditt företag till alla kontor och på alla skrivbord.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering