Bra

Trustpilot

Pennor

PENNOR MED TRYCK: LITEN REKLAMARTIKEL FÖR INTERNT OCH EXTERNT

Pennor är klassiska reklamartiklar, som inte bara trycks på för extern varumärkeskommunikation, utan också för internt bruk. Om du vill ha pennor med tryck, passar din logotyp eller ditt varumärke som påtryck, där trycket för det mesta placeras i det övre området av pennan, vid kulspetspennor under clipset. Beroende på skrivverktyg, i första hand vid våra reklamkulspetspennor, lägger vi också till en gravyr, som är tork och repfri. Därvid graveras inte bara metall, utan även trä eller plast. Vid en gravyr kan inga färger visas. Här kan du återge färger för ditt företag eller företagsdesign via stift- eller clipsfärgen. Om du vill trycka stift i klassiskt tryckförfarande, som till exempel tampongtryck, så kan vi avbilda upp till två specialfärger enligt ditt val i reklamtryck.

PENNOR MED TRYCK? KLART! MEN VILKA?

Vilka skrivverktyg vill du nu trycka som pennor? Det beror givetvis på önskat användningsändamål och prisidé. Liksom tidigare är reklamkulspetspennan av metall eller plast mest populär för handskrivna anteckningar. För underskrifter används gärna exklusiva pennor beställt med en vacker patronförning och ett något bredare skaft som är bekvämt att hålla. En sådan är till exempel pennan Saint Ives från kategorin metallkulspetspennor. En miljövänlig variant är våra eko-pennor av trä eller återanvänd papp. Om du vill satsa på ett naturbundet reklammeddelande, sär naturpennor ett äkta alternativ, som prismässigt inte kommer långt efter kulspetspennor av plast. Några av våra reklamkulspetspennor kan även fås som Touchpens. Detta innebär att smartphones och tablets kan användas utan irriterande fingeravtryck på skärmarna. Något sällsyntare, men därför ytterst uppskattad presentartikel är följande skrivverktyg: Textmarker eller blyertspennor. Dessa kan du mycket väl låta trycka för konferenser eller interna möten som pennor.

REKLAMPRESENTER MED STIL: SKRIVSETS

Våra mesta tvådelars skrivsets omfattar alltid en kulspetspenna och en klickblyertspenna, bläckpenna eller brevöppnare. Därmed kan du antingen trycka de ädla setförpackningarna eller pennorna. Denna reklampresent är särskilt intressant för affärspartners eller medarbetare sedan många år, som kan använda denna under deras dagliga arbete på kontoret Men kunderna uppskattar också en sådan present för vardagens kontorsliv. Beroende på vilken förpackning som redan finns för skrivsets, kan du också valfritt designa matchande omslagspapper i din företagsdesign. Vid sådana reklampresenter bör reklamfastsättningen vara subtil och inte för påträngande, eftersom det i motsats till klassiska presentartiklar rör sig om lite mer personliga presenter, som även ska förmedla en viss värdighet.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering