Bra

Trustpilot

Gatupratare

LOTSA FÖRBIPASSERANDE IN I AFFÄREN MED TRYCKTA GATUPRATARE

Dra uppmärksamheten till dig hos förbipasserande redan på gatan med tvåsidigt tryckta gatupratare. A1-reklamytan är idealisk för specialerbjudanden och tips om sortiment, evenemang eller kampanjer. Genom att göra det väcker du nyfikenhet hos potentiella kunder, när de går förbi och du lotsar dem in i butiken. Om din butik ligger på en gård, fungerar gatuprataren som en underbar vägvisare. Men även inomhus kan man mycket väl skylta med vägvisare till särskilda platser med gatupratare.

REKLAM FÖR VARJE SÄSONG

Tack vare den antireflekterande och bländfria Anti-Reflex-skyddsfolien är de tryckta motiven på gatupratarna skyddade mot blekning på grund av starkt solljus. Eftersom trycket på PVC-plattor i det vikbara aluminiumstativets ram också skyddas mot nederbörd, kan gatupratarna användas under hela året som kortfristig utomhusreklam.

ENKELT BYTEAV MOTIV PÅ GATUPRATARNA

Fram- och baksidan på reklamstället levereras alltid med två tryck i dubbbelförpackning, som enkelt kan bytas ut. Beställ enkelt PVC-plattor med nya motiv för ditt reklamsystem och starta på så sätt utvalda säsongserbjudanden och kampanjer. Tack vare den transparenta skyddsfolien kan du inom gatupratarens ram naturligtvis sätta in affischer A1, som kan beställas hos oss från och med en upplaga på en enda affisch. Dessa är perfekta för inomhuspresentationer, medan du utomhus kan dra nytta av PVC-plattans livslängd.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering