Gatupratare

Gatupratare inkl. tryck

Gatupratare, bara tryck

LOTSA FÖRBIPASSERANDE IN I AFFÄREN MED TRYCKTA GATUPRATARE

Dra uppmärksamheten till dig hos förbipasserande redan på gatan med tvåsidigt tryckta gatupratare. A1-reklamytan är idealisk för specialerbjudanden och tips om sortiment, evenemang eller kampanjer. Genom att göra det väcker du nyfikenhet hos potentiella kunder, när de går förbi och du lotsar dem in i butiken. Om din butik ligger på en gård, fungerar gatuprataren som en underbar vägvisare. Men även inomhus kan man mycket väl skylta med vägvisare till särskilda platser med gatupratare.

REKLAM FÖR VARJE SÄSONG

Tack vare den antireflekterande och bländfria Anti-Reflex-skyddsfolien är de tryckta motiven på gatupratarna skyddade mot blekning på grund av starkt solljus. Eftersom trycket på PVC-plattor i det vikbara aluminiumstativets ram också skyddas mot nederbörd, kan gatupratarna användas under hela året som kortfristig utomhusreklam.

ENKELT BYTEAV MOTIV PÅ GATUPRATARNA

Fram- och baksidan på reklamstället levereras alltid med två tryck i dubbbelförpackning, som enkelt kan bytas ut. Beställ enkelt PVC-plattor med nya motiv för ditt reklamsystem och starta på så sätt utvalda säsongserbjudanden och kampanjer. Tack vare den transparenta skyddsfolien kan du inom gatupratarens ram naturligtvis sätta in affischer A1, som kan beställas hos oss från och med en upplaga på en enda affisch. Dessa är perfekta för inomhuspresentationer, medan du utomhus kan dra nytta av PVC-plattans livslängd.