15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Kanalplastskivor

TRYCKA KANALPLASTSKIVOR OCH ANNONSERA UPPSEENDEVÄCKANDE

Tryckta kanalplastskivor erbjuder en stor reklamyta och är därför väl lämpade som en blickfångare på väggar, staket och entrédörrar. Men även inomhus är de lätta plattorna iögonfallande och snabbt fastsatta som informationsskyltar. Kanalplastskivor är plattor av polypropen, en återvinningsbar plast och är stabila trots sin lätta vikt. Om du beställer plattorna i en liten upplaga, trycks reklamskyltarna i digitaltryck. Kvantiteter är redan möjliga från ett exemplar. Innan vi trycker kanalplastskivorna, är de vita. Polypropylen är en hållbar termoplast. För att säkerställa att tryckbilden häftar säkert, är tryckfärgerna UV-torkade.

FÖRDELAR: VÄDERBESTÄNDIGT MATERIAL MED STABIL HÅLRUMSSTRUKTUR

Om du vill trycka kanalplastskivor, rekommenderas de särskilt för annonsering utomhus. Där kan de exempelvis stå emot vädret under en lång tid och tål också en kraftig regnskur. På grund av sin låga vikt kan du bekvämt transportera skyltarna, om du vill fästa dem på staket eller liknande. Men även inom inredning är skivorna populära, eftersom de enkelt kan tas med till mässor eller konferenser. Den låga vikten skapas genom hålrumsstrukturen inuti, som samtidigt ger plattorna hög stabilitet. Om du vill trycka en stor upplaga av kanalplastskivor, består skivorna av en stavformad struktur inuti. Dessa plattor kallas ofta för stegplattor.

Användning av tryckta skivor är utbredd inom reklamtekniken. Hos oss kan du förutom kanalplastskivor låta trycka hårdskumplattor, mjukskumplattor och akrylglas.

KANALPLASTSKIVOR I STANDARDFORMAT ELLER ENLIGT DINA MÅTT

Vi trycker kanalplastskivor på en eller två sidor för dig. Därvid har du ett stort urval av format. För t.ex. affischliknande reklam erbjuder vi vanliga dimensioner enligt A-standard, men det finns också större format än A-standard, till exempel 100 x 2,000 cm att välja mellan. Vi erbjuder vårt material med tjocklek och ytvikt i två varianter. Konkret kan du välja mellan 3 mm tjocka skivor med 450 g/m² och 5 mm tjocka skivor med 750 g/m². Du kan också anpassa dessa standardstorlekar med ditt individuella kontursnitt, vilket ger skivorna önskad form. Denna snittkontur kan du lätt upprätta i dina tryckdata och skicka till oss.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering