Bra

Trustpilot

Böcker med hardcover

Trycka böcker och presentera dem högkvalitativt

Vill du förbereda och presentera din produktportfölj för partners och kunder på ett högkvalitativt sätt? Låt då trycka böcker. Utrustade med ett hardcover är dessa mer robusta och hållbara än broschyrer. Det är en stor fördel, framför allt för ett frekvent uppslaget och flitigt använt innehåll såsom produktpresentationer, guider eller böcker med bruksanvisningar. Tack pärmen ligger böckerna inte bra i handen, utan verkar dessutom ädla.

Du har hos oss i onlinetryckeriet olika bokformat att välja på, bland annat A-format. A5 är klassiskt lämpligt för textfyllda tryckprodukter som fickboks- och facklitteratur. Om du däremot vill trycka böcker, där det till exempel finns många illustrationer av produkter, erbjuder vi ett A4-format. De passar perfekt för bildband och presentationer med mycket grafik, foton och bilder.

Pärm och bindning i boktryck

Hardcover-pärmen består av ett omslag av bildtryckpapper med en papperstjocklek på 150 g/m² och 2 mm tjock maskingrå kartong som förstärkning. Därmed är pärmen stabil och du njuter samtidigt av den flexibla utformningen. Du kan dessutom förse omslaget med en förädling: Matt, blank eller Soft-Touch-cellofanering skapar en viss elegans. Anvisning: Om du för pappret i boken väljer ett enfärgat tryck, kan du ändå utforma omslaget med färger.

Om vi trycker böcker, använder vi en bindning av hög kvalitet: PUR-limbindning. Detta bindningssätt passar perfekt för kataloger och böcker, eftersom de är långlivade och hållbara. Till skillnad från den billiga Hotmelt-limbindningen kan limmet med detta igen efter kylning med detta exklusiva bindningssätt. PUR-limbindning är temperaturtålig.

Trycka böcker val av innerdel

Innan du låter trycka böcker, bör du tänka på i vilka färger innehållet ska . Du har hos oss i onlinetryckeriet möjligheten att beställa en fyrfärgat innerdel. Denna kan du fritt utforma. På så sätt placerar du bilder och grafik perfekt i blickpunkten. Om innehållet i dina böcker bara består av text, erbjuds en enfärgad tryckt variant. Innehållet kan omfatta mellan 48 och 328 sidor. Dessutom kan du välja mellan olika papperstyper. I urvalet finns följande papperssorter: Bildtryckpapper och boktryckpapper. Bildtryckpapper övertygar med en bra bildåtergivning och finns i olika papperstjocklekar. Boktryckpapper gäller som typiskt bokpapper, vilket med samma bladvikt har en högre volym i jämförelse med bildtryckpapper. Det passar särskilt bra för tryck av fulltonsbilder samt texter.

Trycka böcker i stora upplagor eller beställa enskilda exemplar

Vi producerar böcker med hardcover i exklusivt digitaltryck. I motsats till offsettryck behöver man inte exponera några tryckplåtar för detta. Därför kan du vid boktryck även bara beställa ett enda exemplar. Trycka böcker är alltså hos oss möjligt inte bara i mindre upplagor, utan även i stora upplagor på flera hundra böcker.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering