Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Tygväskor

FÖR MARKNADSFÖRING OCH FÖRSÄLJNING: TYGKASSAR MED TRYCK

Redan för många år sedan utvecklades en hype runt tygkassar med tryck. Under tiden är den miljömedvetna versionen tillgänglig i många former och inte längre bara i livsmedelsbutiken. I snabbköpet vid kassan har tygkassarna länge varit ett alternativ till den konventionella påsen som kunden har accepterat, även kassar av tyg vanligtvis kostar några euro. På många ställen hänger de, till exempel med sevärdheter i respektive stad, i souvenirbutiker eller med ett vackert motiv och logotyp i olika typer av butiker för dem som är villiga att köpa. Särskilt välkomnas jutekassar med tryck.

TYGKASSAR MED TRYCK SOM INVESTERING

Med tygkassar med tryck bärs din logotyp och ditt budskap utåt: Nivån av medvetenhet om ditt märke växer. Du kan också dra nytta av detta, genom att dela ut kassarna gratis vid till exempel evenemang. Med reklampresenter som detta uttrycker du inte bara uppskattning gentemot gästerna, du kan också ge dem mappar, broschyrer, kataloger eller andra märkta tryckprodukter. Tygkassar med tryck är en investering med långsiktiga fördelar, eftersom de vanligtvis används om och om igen, även om ägaren reser någon annanstans.

STORT URVAL

Före du väljer tygkassar med tryck, väljer du en passande modell. För material väljer du mellan varianter av bomull eller Non Woven kallat fibertyg. Dessutom kan du få olika stora kassar, antingen med långa eller korta handtag. Om det bara ka finnas plats för ett mindre innehåll som till exempel parfym, skönhetsprodukter, läkemedel eller små reklamartiklar, rekommenderar vi modellerna Tygkassar med tryck Arrecife och Monza. Vid tygkassen Franca och Non-Woven-kassen Zagreb kan du välja mellan olika färger. Bland tygkassar finns dessutom Highlights som gympåsen Ruva, sjösäcken Kalktuta och ett barn On-Roven-kasse, med en avbildad enhörning.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering