Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Flyer

Bra

37 recensioner om

TrustpilotTrustpilot

TRYCKA INDIVIDUELLA FLYERS ENLIGT FORMAT

Vad finns på flyers och var distribueras det? Två grundläggande frågor vid val av flyer-format. För utdelningskampanjer i staden är små format perfekta för att lägga undan, som A7 eller pocket-format. Vid Point of Sale - om bagerier, frisörsalonger eller andra butiker - får det gärna vara något påfallande: I A5 eller i A4-format väcker du dina kunders intresse. För särskilt påfallande budskap, som evenemanginbjudningar, rekommenderar vi flyers i A 65 eller i maxi-format. Oberoende hur, oberoende var: Hos oss kan låta trycka flyers, som kan användas på många sätt! Populärast är hos våra kunder för övrigt flyers i de klassiska A5- och A6-formaten.

TIPS FÖR VAL AV PAPPERSSORT

Det vanligaste pappret för flyers är bildtryckpapper. Tack vare sin glättade yta reflekterar pappret ljuset bättre än andra papperssorter och återger färger lysande. Recyclingpapper återger dock färgerna mindre intensivt, men är därför särskilt miljövänligt. Plastfolie erbjuder fördelen, att de trycks med UV-torkade färger, därför vatten- och oljebeständiga och därmed perfekta för flyer-kampanjer utomhus. Valet av papperstyp beror slutligen på din personliga preferens och platsen för din kampanj.

PAPPERSGRAMVIKT: TRYCKA FLYERS MED RIKTIG TJOCKLEK

Pappersgramvikten, alltså tjockleken resp. papperets densitet, som du väljer för att trycka flyers, påverkar framför allt ytkänslan hos flyern Ju högre vikt, desto grövre är det. Därigenom verkar flyers i mottagarens händer mest exklusivt. Dessutom lyser bilder och teckensnitt på baksidan mindre genom och vice versa. För klassiska flyers passar särskilt papper med en gramvikt på mellan 135 g/m² och 300 g/m². Inlägg använder en lägre papperstjocklek, som bör helst ligga på mellan
80 g/m² och 250 g/m².

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering