Bra

Trustpilot

Reklamflaggor

TRYCKA FLAGGOR I LITET- OCH STORFORMAT

Från små fönsterflaggor via medelstora wing-, square- eller beachflaggor (droppflaggor) upp till stora giantpoles och flaggstångsflaggor. I vårt sortiment av reklamflaggor finns för varje tillfälle den passande flaggan. Reklamflaggor med tryck med ditt önskemotiv och vi levererar enligt önskemål även ett passande hållarsystem.

TRYCKA BEACHFLAGGOR OCH BLI ÖGONFÅNGARE

Framför affären i gågatan, mässmontern i hallen eller strandkaféet på strandpromenaden: Individuella beachflaggor (dropflaggor) är ögonfångaren inom- och utomhus! Du kan beställa din beachflagga hos oss i fyra olika storlekar: S, M, L och XL. Antingen som komplett system, alltså med metallplatta som ställfot, stång och tryckt beachflagga, eller bara flaggan. På så sätt är du alltid flexibel och kan anpassa motivet med trycket på ytterligare flaggor enligt ditt aktuella behov. Det fina med våra beachflaggor De är tvättbara och kan strykas.

FLAGGSTÅNGSFLAGGOR

För den stora showen är flaggstångsflaggor ett måste. Om med eller utan mast kan du hos oss varumärka ditt firmaområde eller vara påfallande vid evenemang. Du får våra flaggstångsflaggor med två öglor, med eller utan utliggare, i fem olika storlekar eller i ditt individuella önskeformat.

Vanliga frågor om produkten "Reklamflaggor"

Är specialformat möjliga?

Vi erbjuder dig fri formatinmatning. Här kan du ange individuella mått mellan en minsta och största storlek på 100 x 50 cm och 500 x 300 cm.

Finns det särskilt stora flaggor?

Med en längd på 4 meter är våra flaggor iögonfallande på varje flaggstång. Dessa flaggor överträffas bara av våra beachflaggor i XL -versionen med längd upp till 4,5 m.

Vilken tryckmetod används för flaggtryck?

Vi använder sublimeringstryck, även kallat transfertryck, för tryck på vårt flaggmaterial. I denna tryckmetod ändras aggregattillståndet för ett fast ämne under tillräckligt tryck och värme från fast till gasformigt sublimerat. Den färg som används indunstas med denna metod, vilket gör materialet särskilt lämpligt för användning utomhus. Kombinationen av färg och textilmaterial möjliggör långvarig hållbarhet mot UV-strålning och väderpåverkan.

Vilken upplösning krävs för ett bra tryckresultat?

För ett optimalt tryckresultat av din flagga behöver vi minst en upplösning på 150 dpi i originalbilden. Om din design uppfyller detta krav, kommer du snart att vara stolt ägare av en högkvalitativ, tryckt flagga.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering