Bra

Trustpilot

Etiketter på rulle

TRYCKA ETIKETTER PÅ RULLE OCH ANVÄNDA DEM MÅNGSIDIGT

Möjligheterna att använda självhäftande etiketter på rulle är omfattande. Du kan använda stickers som adressetiketter eller industrietiketter alternativt för att klistra på leveranser till dina kunder. Påtagligt utformade tryckta dekaler kan också innehålla viktig information (t.ex. varningsanvisningar eller apparatmärkningar) som ovillkorligen ska noteras. För detta ändamål är våra självhäftande etiketter Neon idealiska. Etiketter på rulle fäster på nästan varje underlag och kan lätt lossas från folien. Snabb fastsättning av etiketter utan någon större ansträngning på glas, flaskor, förpackningar eller exakt såsom adress- och försändelseetiketter är därför inget problem.

ETIKETTER PÅ RULLE SOM REKLAMYTA

Endast ditt tryckmotiv definierar användningen av vidhäftande folier. Låt trycka dina kontaktdata på våra etiketter på rulle och gör därmed dekaler till adressetiketter. Klisteretiketterna kan också förses med produktanvisningar och på så sätt märker du dina varor snabbt och enkelt. En annan populär möjlighet är att använda etiketterna som reklamyta. Du kan låta trycka rulletiketter helt klassiskt med din företagslogotyp. Oavsett, om det är frågan om en text eller ett designmotiv, så finns det i princip inga gränser. Din logotyp, slående reklammeddelanden, attraktiva bilder eller roliga ord och slogans på tryckta etiketter på rullar är en effektiv metod för din varumärkesreklam.

MÅNGA UTFORMNINGSMÖJLIGHETER FÖR ETIKETTER PÅ RULLE

Hos oss kan du välja mellan etiketter på rulle och klisteretiketter Neon. Vi trycker gärna dina fyrfärgade motiv på rulletiketter. Detta ger dig stor utformningsfrihet och du kan anpassa bakgrundsfärgen i tryckdata på din design. Våra häftande etiketter i signalfärger är neongula och kan tryckas med en färg. Oavsett, om det är frågan om slående reklamkampanjer eller en varnande klisteretikett för farligt gods, är neonstickers särskilt effektiva. De av oss erbjudna rulletiketterna kan levereras i olika former och storlekar. Beroende på avsedd användning kan du välja mellan konventionella runda, ovala, kvadratiska eller rektangulära specialformat, liksom vanliga standardformat. Vill du dessutom trycka dina etiketter på rulle med fyrfärgstryck, kan du välja olika papperstyper: Vitt strukturpapper och varianten Classic bestruket passar bra för böjda ytor. De är perfekta som flask- och vinetiketter, men även som produkt- och förpackningsetiketter. Vattenresistent transparentpapper är mycket tunt och har hög transparens. Däremot, om ditt val blir offsetpapper, kan du själv stämpla klisteretiketterna i efterhand, trycka eller förse dem med en text.

Vanliga frågor om produkten Etiketter på rulle

Hur omhändertar jag vykort, som är kvar eller inaktuella efter en reklamkampanj?

Svaret kan överraska dig. Om du valt en individuell beläggning av pappret, när du utformat vy- eller inbjudningskort, ska detta i motsats till normala tankegångar avyttras som restavfall och inte bland tidningsavfall. Du undrar följaktligen vad det innebär vid avyttring av foton - ja, det gäller även för dem. Bestruket papper får inte slängas bland tidningsavfall.

I vilka former och dimensioner kan jag beställa etiketter?

I grund och botten finns det inga gränser för din design. I den fria formatinmatningen kan du förverkliga önskade format från 5 till 21 cm i höjd och bredd. Runda och ovala former kan väljas som standard, liksom kvadratiska format och välkända A-storlekar. Specialformat fyller ut vårt sortiment.

Vad betyder etiketternas löpriktning och hur kan jag påverka den?

I allmänhet görs en skillnad mellan inre lindning (etiketterna sitter på insidan av rullen) och yttre lindning. På det senare sättet är etiketterna limmade på rullens utsida.

Vid beställning kan du bestämma utloppsriktningen och exakt placering av etiketterna på produktionsbanorna. När du har valt artikel och format, klickar du bara på artikelns detaljsida och på informationsikonen vid sidan av utloppsriktningen. Där förklarar vi för dig, hur du bäst kan slutföra ditt etikettryck: Du kan välja mellan:
  • Fot framåt minus 90 graders rotation
  • Huvud framåt 90 graders rotation
  • Ordbörjan framåt 180 graders rotation
  • Ordslut framåt 0 grads rotation

Vilka är de vanligaste användningsändamålen?

Det finns otaliga användningsområden för etiketter - bland annat följande:
  • Som adressetiketter.
  • Lämplig för användning i en manuell etikettdispenser.
  • För användning inom livsmedelsindustrin på alkoholhaltiga drycker respektive honungsglasburkar.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering