Etiketter på rulle

TRYCKA ETIKETTER PÅ RULLE OCH ANVÄNDA DEM MÅNGSIDIGT

Möjligheterna att använda självhäftande etiketter på rulle är omfattande. Du kan använda stickers som adressetiketter eller industrietiketter alternativt för att klistra på leveranser till dina kunder. Påtagligt utformade tryckta dekaler kan också innehålla viktig information (t.ex. varningsanvisningar eller apparatmärkningar) som ovillkorligen ska noteras. För detta ändamål är våra självhäftande etiketter Neon idealiska. Etiketter på rulle fäster på nästan varje underlag och kan lätt lossas från folien. Snabb fastsättning av etiketter utan någon större ansträngning på glas, flaskor, förpackningar eller exakt såsom adress- och försändelseetiketter är därför inget problem.

ETIKETTER PÅ RULLE SOM REKLAMYTA

Endast ditt tryckmotiv definierar användningen av vidhäftande folier. Låt trycka dina kontaktdata på våra etiketter på rulle och gör därmed dekaler till adressetiketter. Klisteretiketterna kan också förses med produktanvisningar och på så sätt märker du dina varor snabbt och enkelt. En annan populär möjlighet är att använda etiketterna som reklamyta. Du kan låta trycka rulletiketter helt klassiskt med din företagslogotyp. Oavsett, om det är frågan om en text eller ett designmotiv, så finns det i princip inga gränser. Din logotyp, slående reklammeddelanden, attraktiva bilder eller roliga ord och slogans på tryckta etiketter på rullar är en effektiv metod för din varumärkesreklam.

MÅNGA UTFORMNINGSMÖJLIGHETER FÖR ETIKETTER PÅ RULLE

Hos oss kan du välja mellan etiketter på rulle och klisteretiketter Neon. Vi trycker gärna dina fyrfärgade motiv på rulletiketter. Detta ger dig stor utformningsfrihet och du kan anpassa bakgrundsfärgen i tryckdata på din design. Våra häftande etiketter i signalfärger är neongula och kan tryckas med en färg. Oavsett, om det är frågan om slående reklamkampanjer eller en varnande klisteretikett för farligt gods, är neonstickers särskilt effektiva. De av oss erbjudna rulletiketterna kan levereras i olika former och storlekar. Beroende på avsedd användning kan du välja mellan konventionella runda, ovala, kvadratiska eller rektangulära specialformat, liksom vanliga standardformat. Vill du dessutom trycka dina etiketter på rulle med fyrfärgstryck, kan du välja olika papperstyper: Vitt strukturpapper och varianten Classic bestruket passar bra för böjda ytor. De är perfekta som flask- och vinetiketter, men även som produkt- och förpackningsetiketter. Vattenresistent transparentpapper är mycket tunt och har hög transparens. Däremot, om ditt val blir offsetpapper, kan du själv stämpla klisteretiketterna i efterhand, trycka eller förse dem med en text.