Dekaler

TRYCKA DEKALER VILKEN FOLIE ÄR DEN RIKTIGA FÖR MIG?

Låt oss trycka dekaler, för att fräscha upp skyltfönster, individualisera reklampresenter, organisera kontorskommunikation eller placera reklam på de mest olika ytor. Med våra olika folier och format är det mycket enkelt. Om PVC-folie för klisterdekaler i storformat, strukturpapper för runda dekaler på rulle, häftpapper för adressetiketter eller Stafix, den elektriskt uppladdade och självhäftande folien för statiska dekaler vi har för varje tillfälle det riktiga materialet.

DEKALER INOMHUS OCH UTOMHUS VILKA MÖJLIGHETER FINNS DET

Det går utmärkt att använda dekaler för utomhusreklam, t.ex. för klistring av trappor, golv eller blomkrukor. För att dina dekaler eller din limfolie ska få största möjliga uppmärksamhet i utomhusområdet under viss tid, använder vi material som är väderbeständiga. Så att de även kan tåla regn, vind, stark solstrålning, temperaturskillnader och andra belastningar. För våra golvdekaler använder vi bara material som vidhäftar starkt, nämligen PVC-folie, som är halkfri och som kan enkelt installeras på grova ytor som betong, asfalt, sten och andra ytor.

UTFORMA DEKALER SJÄLV SÅ ENKELT ÄR DET MED VÅRA FÖRLAGOR

Tryckdata för dina dekaler, etiketter eller limfolier kan du lätt förbereda med våra gratis förlagor. Välj den önskade artikeln samt dess format och ladda ned på beställningssidan under Detaljer förlagan för Adobe InDesign. Måtten motsvarar dem som vi behöver för slutliga tryckdata.