Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Dekaler

TRYCKA DEKALER VILKEN FOLIE ÄR DEN RIKTIGA FÖR MIG?

Låt oss trycka dekaler, för att fräscha upp skyltfönster, individualisera reklampresenter, organisera kontorskommunikation eller placera reklam på de mest olika ytor. Med våra olika folier och format är det mycket enkelt. Om PVC-folie för klisterdekaler i storformat, strukturpapper för runda dekaler på rulle, häftpapper för adressetiketter eller Stafix, den elektriskt uppladdade och självhäftande folien för statiska dekaler vi har för varje tillfälle det riktiga materialet.

DEKALER INOMHUS OCH UTOMHUS VILKA MÖJLIGHETER FINNS DET

Det går utmärkt att använda dekaler för utomhusreklam, t.ex. för klistring av trappor, golv eller blomkrukor. För att dina dekaler eller din limfolie ska få största möjliga uppmärksamhet i utomhusområdet under viss tid, använder vi material som är väderbeständiga. Så att de även kan tåla regn, vind, stark solstrålning, temperaturskillnader och andra belastningar. För våra golvdekaler använder vi bara material som vidhäftar starkt, nämligen PVC-folie, som är halkfri och som kan enkelt installeras på grova ytor som betong, asfalt, sten och andra ytor.

UTFORMA DEKALER SJÄLV SÅ ENKELT ÄR DET MED VÅRA FÖRLAGOR

Tryckdata för dina dekaler, etiketter eller limfolier kan du lätt förbereda med våra gratis förlagor. Välj den önskade artikeln samt dess format och ladda ned på beställningssidan under Detaljer förlagan för Adobe InDesign. Måtten motsvarar dem som vi behöver för slutliga tryckdata.

Vanliga frågor om produkten "Dekaler"

Kan specialformat eller ovanliga former beställas?

I vårt sortiment hittar du dekaler i olika storlekar, former och format, som vi skapar för dig i digitaltryck. Förutom rektangulära dekaler i vanliga ISO pappersformat samt i olika specialformat, kan du också få runda eller ovala dekaler tryckta. Etiketter på rulle ger ännu större utformningsfrihet: Använd dig av fri formatinmatning samt alternativ kontursnitt och utforma dekaler i din önskade design från hjärtan till vimplar och individuell form på din logotyp, allt är möjligt.

Finns det en minsta inköpskvantitet?

Minsta inköpskvantiteten varierar från produkt till produkt. Våra golvdekaler samt klisterdekaler i storformat kan erhållas från bara ett exemplar. Men du kan också få våra klassiska reklamdekaler, neondekaler eller statiska dekaler från en upplaga på endast 10 styck.

Kan dekaler beställas utan förlaga?

För nästan varje produkt hittar du förlagor på respektive produktinformationssida, som du kan ladda ner som PDF, INDD eller PSD och individuellt anpassa dem.

Förresten kan adressetiketter tryckas helt utan tryckförlaga. Tack vare vårt Utforma-online-verktyg behöver du ingen förlaga, men fyll i adressetiketterna med nödvändig information direkt på vår hemsida.

Är dekaler också lämpliga för bilar?

Om du väljer reklamdekaler, har du möjlighet att välja dem med en vattenbeständig 90 µm polypropenfolie. Den är lämplig för utomhusbruk, men tryckfärgernas hållbarhet beror dock på ljuspåverkan (t.ex. från sol, speglar, reflexer, lampor). Någon garanti för oförändrade färger vid långvarig användning kan därför ej garanteras.

Finns det dekaler med runda hörn?

Hörnavrundning är möjlig med vissa dekaler, som t.ex. med alla våra klisteretiketter, adress- och neondekaler. Leta efter möjliga ytterligare alternativ och information i produktbeskrivningen.

Finns det transparenta dekaler?

Vi erbjuder både transparenta reklamdekaler med vitt tryck och transparenta klisteretiketter med vitt tryck.

Hur trycks transparenta dekaler?

Vita designelement kan tryckas på transparent bakgrund genom att använda en vit tilläggsfärg. Andra färger är också möjliga, om dessa är undertryckta eller markerade med vitt. Den här processen ökar ljusstyrkan och minskar opaciteten, särskilt vid ljusa färger.

Anvisning: Alla vita designelement i tryckförlagan ska upprättas som separata färgfält med namnet "white", annars kan de inte skrivas ut respektive förblir transparenta. Ytterligare information om ämnet vitt tryck hittar du i vårt Hjälpcenter.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering