Bra

Trustpilot

Vikta kort

TRYCKTA VIKTA KORT FÖR MÅNGA ÄNDAMÅL

Tryckta vikta kort passar inte bara för evenemang och festligheter, utan även för mycket annat. Hälsa till exempel nyanställda välkomna med ett välkomstkort, dela dina julönskningar, skicka en lojalitetskupong i form av ett vikt kort till dina stamkunder eller dela ut vikta visitkort till dina kontaktpersoner. I brevlådan, som tillägg i paketet eller som display i affären, blir de högkvalitativa, vikta korten särskilt uppmärksammade.

PLATS FÖR LÅNGA OCH KORTA BUDSKAP

Det finns knappt några gränser för designen, förutom olika stora, vikta kort i stående- och liggande format erbjuder vi även fyrkantiga varianter. Beroende på valet av format, erbjuder en variant av de vikta korten som en bilaga i det lilla A7-formatet eller som ett A4-alternativ gott om plats för detaljerad information. För vissa pappersalternativ har du också möjlighet att inte bara trycka fyra, utan t.o.m. sexsidiga vikta kort och för korta texter vykort. En mycket speciell vidarebehandlingsmetod för dina budskap: Med perforeringar på vikta kort har du möjlighet att ge mottagaren avtagbar information, såsom vägvisare med vägbeskrivning till evenemanget eller en rabattkupong.

TRYCKTA VIKTA KORT MED FÖRÄDLAD TOUCH

Förädla dina tryckta, vikta kort för en särskilt exklusiv touch: matt eller blankt till exempel med cellofanering. Om en sida av tryckprodukten ska vara skrivbar, välj då bara en ensidig förädling. Men du kan också välja en glansfaktor, när du väljer ditt papper. Den blanka kromkartongen, den metallspeglande Magic Chrome, CHROMOLUX Pearl med pärlemorvit optik och den extremt blanka Splendorlux är endast försedda med en optisk effekt på framsidan, baksidan är skrivbar. Så du kan fortfarande lägga till en personlig touch med handskrivna hälsningar eller underskrifter på dina vikta kort. Övrigt: För våra vikta kort i små upplagor erbjuder vi också exceptionella papperstyper, som finkartongen Vergé beige från Gmund med en ädel yta och fin känsla.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering