15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Kläder & textilier

FÖR KALLA OCH VARMA DAGAR KLÄDER MED TRYCK

Söker du efter en lämplig present för dina medarbetare? Eller behöver du kvalitetsmässigt exklusiva kläder, som du kan låta trycka individuellt? Då har du kommit rätt här hos oss. I vår onlineshop hittar du ett stort urval av textilier, som kan tryckas med din logotyp, bokstäver eller motiv. Låt trycka kläder med tryck och använd dessa ofta som reklampresenter för kunder, arbetskläder för personalen eller genomgående igenkänningstecken för representativa tillfällen i ditt företag. På sommar eller vinter; vi har för varje temperatur passande textilier för ditt företag: Från sweatshirts via skjortor samt blusar till tröjor och jackor. Dessutom kan du även förädla tank-tops och hoodies hos oss med din företagslogotyp. Vi trycker inte bara kläder med tryck för dig: Önskar du hellre något mindre och minimalistiska textilier, då rekommenderar vi dig våra tryckta mössor och kepsar.

FÖR DIN MARKNADSFÖRING: UTFORMA TEXTILIER OCH LÅTA TRYCKA DEM

Våra textilier trycker vi gärna med din individuella företagsdesign. Utformningen av motivet ligger då helt i dina händer: Låt dina tankar få fritt spelrum och sätt logotyp, bokstäver eller namnet för ditt märke på tyget. Vi fäster särskild vikt vid påtryckets kvalitet. Beroende på produkt kan du välja mellan en färg eller två färger för tryck på framsidan samt även delvis på baksidan. Om du vill låta trycka kläder med tryck, bearbetas dessa i exklusivt textiltryck med så kallat screentryckförfarande, för längre hållbarhet. För detta tryckförfarande använder vi uteslutande exklusiva material för att möjliggöra en tillräcklig förädling av plaggen.

KLÄDER MED TRYCK OCH PLACERA DITT MÄRKE I VARDAGEN

Efter arbete är före stängningstid: Använd våra textilier även för fritiden och dra nytta av våra kläder såsom poloshirts, T-shirts eller hoodies. Dessa kan samtidigt användas av medarbetare och kunder. För detta kan du välja från många olika textilier och märken som Gildan och Fruit of the Loom. Låt trycka kläder med tryck och utrusta din personal för varje eventualitet. Med en Corporate Look för dina medarbetare har du möjlighet att presentera ditt företag enhetligt såväl inom som utomhus.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering