Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Banderoller

TRYCKA PVC-BANDEROLL VILKA MÖJLIGHETER FINNS DET?

Hos oss kan du trycka PVC-banderoll i stående format, i liggande format eller kvadratiskt. Vi trycker din reklambanderoll alltid en- eller tvåsidigt och alltid i fyra färger. Välj som basmaterial mellan matt PVC och nätväv. Vi producerar dina önskade banderoller med tryck enligt fördefinierade storlekar eller i dina individuella format-uppgifter. För övrigt: Våra speciella banderoller för staket och spärrgaller trycks alltid ensidigt fyrfärgat och finns att välja i kategorin banderoller, 4/0-färgat.

MATERIAL FÖR VÅRA REKLAMBANDEROLLER

Ensidigt tryckta banderoller (4/0-färgat) tillverkar vi av 500 g/m² matt PVC eller 300 g/m² PVC-nätväv. Båda material är perfekta för utomhusanvändning. Vårt tips: Mesh är en luftgenomsläpplig nätväv och är därför särskilt väl lämpat för blåsiga hörn och för användning under hösten. För tvåsidigt tryckta reklambanderoller (4/4-färgat) använder vi däremot alltid 442 g/m² tunga blockout-banderoller, alltså speciellt lastbil-banderoll-material. Dessa är absolut vädertåliga, svårantändliga och särskilt stabila.

EXTRA ALTERNATIV FÖR REKLAMBANDEROLLER

Som extra alternativ finns ensidigt fyrfärgade tryckta banderoller i två olika spännset till förfogande. För det första standard- och för det andra Exklusiv-varianten. De båda skiljer sig åt genom slingans storlek. Medan standard-versionen har ett slingmått på 20 till 22 cm, ligger slingstorleken hos den exklusiva varianten på
60 till 80 cm. Du kan bara beställa ensidigt tryckta banderoller slutbeskurna eller extra sydda och med förstansade öglor.

Även för tvåsidigt tryckta banderoller erbjuder vi öglor, som du antingen kan placera på den korta sidan, på den långa sidan eller runtom.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering