Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Vattenflaskor & glas

VATTENFLASKOR MED TRYCK & GLAS

Den som vill trycka vattenflaskor eller glas, behöver inte längre kontakta en dyr specialistleverantör. Trycket har nu mognat så att även ovanliga idéer kan implementeras snabbt och billigt. För kunder och anställda kan högkvalitativa och otänkbara reklamartiklar designas, som alltid gärna tas i hand. Glas kan tryckas med nästan valfria motiv, varvid detta vanligtvis inte blir påtryckt, utan graveras in i materialet.

MODELLER OCH VARIANTER

Vattenflaskor och glas kan tryckas hos oss i olika varianter. Förutom dricksglas med handtag och lock har vi även dryckdispenser i programmet, som passar utmärkt för mindre avdelningar eller team. Särskilt praktiskt är tryckta glas med integrerad insats; detta gör att färsk frukt eller isbitar med smak kan läggas i dryckeskärlet, varigenom innehållet, vanligtvis vatten, är smaksatt. På detta sätt, särskilt på sommaren, kan du skapa uppfriskande och individuella drycker för dina anställda eller kunder. Ett särskilt omnämnande förtjänar plast-dryckdispensern Somerset West; denna är ihopfällbar och kan därför lätt tas med på mässor, företagsfester eller för uteanvändning.

ALTERNATIV TILL TRYCKTA GLAS

För att kunna trycka glas, måste du först besluta dig för modell respektive material och sedan börja med utformningen. I vårt sortiment hittar du inte bara som du kan trycka, utan även många andra typer av dryckeskärl. Inte bara särskilt omtyckt för idrottsmän, är vattenflaskor, som vi erbjuder i tre olika färger och former. Dessutom kan du via material påverka reklameffekten för den tryckta artikeln. Du kan välja modeller av plast samt aluminium. Vattenflaskor av plast ger fler möjligheter för utformning, eftersom här används tampongtryckförfarande. Aluminiumkärl invidualiseras däremot med lasergravyr, de är exklusivare och robustare.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering