Bra

Trustpilot

Kassar

KASSAR MED TRYCK OCH ANVÄNDNING SOM INKÖPSKASSAR

Kassar är rörliga reklamytor Använd detta faktum till fördel för ditt företag och låt trycka reklamkassar. Tack vare den vattenavstötande utsidan är reklamkassarna tryckta med ditt företags logotyp perfekta som inköpskassar. Tack vare den matta och blanka cellofaneringen verkar dessa dessutom mycket exklusiva och ädla. Tack vare två band som handtag garanteras en angenäm bärkomfort. Kant och botten på reklamkassarna är förstärkta med grå kartong och därför extremt stabila. Reklamkassarna är därför idealiska för att transportera något tyngre produkter som vinflaskor och delikatesser. Lyxvaror passar särskilt bra i de runtom tryckbara papperspåsarna. Om du ska låta trycka reklamkassar, har du ett mångsidigt förpackningsalternativ till hands, där dagligvaror och högkvalitativa produkter kan transporteras.

REKLAMKASSAR MED TRYCK, STORLEK OCH MOTIVVAL

När du ska låta trycka reklamkassar, bör du först tänka på storleken. När allt kommer omkring bör dina produkter vara väl placerade i kassarna. Vi har reklamkassar med olika mått i sortimentet, till exempel 10,2 cm breda och 36 cm höga reklamkassar för de i butikerna allmänt förekommande flaskorna. Om du vill låta trycka reklamkassar för att lagra produkter i A4-format, passar bärkassar i måtten 23 x 34 cm. För större produkter rekommenderar vi kassar i storlekarna 35 x 42 cm och 40,8 x 35,5 cm. För smycken, parfym, glasögon och andra ganska små produkter rekommenderar vi 21 x 21 cm reklamkassar med tryck. Du kan låta trycka reklamkassar, på vilka du placerar din logotyp. Dessutom kan ett tilltalande motiv hjälpa till att locka kunders uppmärksamhet. Eftersom dessa är fullt tryckbara runtom, har du gott om utrymme för ditt reklambudskap och du kan utvidga din design till sidorna av kassarna, till exempel genom att låta trycka dina företagsfärger på reklamkassarna.

TRYCKA REKLAMKASSAR FÖR ATT FYLLA DEM MED PRESENTARTIKLAR

Om du låter trycka reklamkassar, kan du också använda dessa som godispåsar. Här finns det gott om plats för presentartiklar som kulspetspennor, reklammaterial eller informationsbroschyrer och för många andra produkter. Reklamkassar är perfekta för evenemang, konferenser och mässor. Så kan din reklam även uppmärksammas, om reklamartiklar och högkvalitativa reklampresenter redan stuvats in i reklamkassarna. Minsta beställning är bara tio exemplar. Därmed kan du också förse evenemang med ett litet antal deltagare, till exempel workshops med kassar, utan att behöva uppta lagerutrymme med återstående reklamkassar.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering