Kalender

SATSA PÅ PRINT-VARIANTEN OCH LÅT TRYCKA KALENDER

Trots stigande digitalisering i vardagen är fysiska kalendrar en omtyckt omväxling till kalendrar i
E-mailprogram och i mobila enheter. De erbjuder dessutom fördelen att de är personliga: Med pennor, dekaler och mera, kan en tryckt kalender utformas personligt. Även när det gäller branding har fysiska kalendrar en klar fördel jämfört med de digitala varianterna. Individuella ikoner, typsnitt, färger allt detta kan du trycka på din kalender enligt din företagsdesign, t.ex. i form av din logotyp och claims.

ALLA MÖTEN MED ETT ÖGONKAST VÅRT KALENDER-SORTIMENT

I vår onlineshop kan du trycka fyra kalender-typer: klassisk enmånadskalender, tremånadskalender, fyrmånadskalender och komplett årskalender, som visar motsvarande antal månader med ett ögonkast. Alla kalendertyper finns i olika utföranden: i storformat, som väggkalender eller som bordskalender. Dessutom kan du välja mellan fyra format: från det helt stora A0-formatet ned till det minsta måttet 8,5 x 5,5 cm. Populärast är hos våra kunder för övrigt väggkalender i A1-format, årskalender i A4-format, bordskalender i
A5-format och väggkalender i A4-format. Vårt tips: Vid flersidiga väggkalendrar kan välja mellan spiralbindning eller limbindning.

PAPPER FÖR ATT TRYCKA KALENDER

Papperssortimentet för kalendrar är också mångsidigt i vår onlineshop: Välj mellan bildtryck-, offset- och vitt recyclingpapper samt recyclingkartong. För kalender med bilder rekommenderar vi bildtryckpapper för en realistisk och färgäkta återgivning. Den mest omtyckta papperssorten för årskalender är bildtryckpapper med gramvikten 250 g/m². Bordskalender och väggkalender beställs oftast med 170 g/m² starkt bildtryckpapper, väggkalender däremot med bildtryckpapper 150 g/m².