Vykort

SKRIV ÅTER: TRYCKA VYKORT FÖR DIN PERSONLIGA HÄLSNING

Personliga meddelanden som brev eller vykort har blivit sällsynta under den digitala tiden. De flesta informations- eller reklammeddelanden överförs nu elektroniskt via e-post eller meddelanden utbyts via SMS eller Messenger. Stick ut i nyhetsflödet och satsa medvetet på haptiska medier, såsom vykort eller vikta kort i din varumärkeskommunikation: Skriv åter ett vykort eller ett personligt hälsningskort till dina kunder eller affärspartners. Du har möjlighet att använda korten som ett målinriktat reklammedel och utforma dem i din egen design. Dina individuella vykort trycker vi gärna med ditt önskemotiv, din logotyp och med ditt reklambudskap. Vare sig det är frågan om befintliga kunder eller nya kunder blir speciella presentationer i dina målgruppers vanliga post uppmärksammade med vykort i din företagsdesign.

TRYCKA MÅNGFALDIGA VYKORT - DE MÅSTE INTE ALLTID VARA FYRKANTIGA!

Vykort kan göras i olika storlekar. Men visste du att förutom normenliga standardformat i rektangulär eller kvadratisk form, kan du också beställa runda och ovala vykort i vårt tryckeri? Utforma till exempel inbjudningarna till ditt nästa evenemang annorlunda och låt trycka runda eller ovala vykort. Detta ökar dessutom uppmärksamheten hos dina målgrupper. Runda brev, flyers eller andra tryckprodukter har man sällan i sin brevlåda. Oavsett om du bara vill glädja speciella kunder med det tryckta vykortet eller om du vill skriva till alla kunder, så är det upp till dig. Ange här önskade upplagor med ditt önskemotiv.

TRYCKA VYKORT MED DET LILLA EXTRA FÖR EXKLUSIVA INBJUDNINGAR OCH MERA

Förutom formatet och formen på dina tryckta vykort, finns det andra alternativ för att tydliggöra ditt personliga meddelande eller annonsmeddelande på ett uppfinningsrikt sätt. Det är viktigt att den slutliga tryckprodukten matchar ditt företag och ditt meddelande. När du beställer, fastställer du önskad gramvikt för pappret och väljer eventuellt en förädling för dina vykort. Strålande vackert: Dina exklusiva vykort trycker vi gärna med ditt foto med en blank UV-lackering. Då strålar färgerna särskilt vackert. Men även för älskare av vykort med matt finish erbjuder vi olika lösningar. Här är även partiella förädlingar av dina vykort möjliga. I slutändan handlar det om smak.

Vykort kan användas på många sätt, inte bara som reklammedel eller inbjudningar. Använd också tryckta vykort som vikta kort eller speciella gratulationskort till jul eller för att skicka födelsedagshälsningar till din affärspartner. Vi trycker även dina vykort för dig som särskilt iögonfallande visitkort, för att garanterat hålla potentiella nya kunder i minnet. Dessutom kan vykort användas som flyers eller biljetter. Och vem kunde tänka sig det: Synnerligen populära har vykort med roliga ord eller ett fint foto blivit. Så om du tänker på dina individuella vykort och är kreativ, kan du på lång sikt säkerställa en speciell position på dina kunders arbetsplats.