Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Vykort

SKRIV ÅTER: TRYCKA VYKORT FÖR DIN PERSONLIGA HÄLSNING

Personliga meddelanden som brev eller vykort har blivit sällsynta under den digitala tiden. De flesta informations- eller reklammeddelanden överförs nu elektroniskt via e-post eller meddelanden utbyts via SMS eller Messenger. Stick ut i nyhetsflödet och satsa medvetet på haptiska medier, såsom vykort eller vikta kort i din varumärkeskommunikation: Skriv åter ett vykort eller ett personligt hälsningskort till dina kunder eller affärspartners. Du har möjlighet att använda korten som ett målinriktat reklammedel och utforma dem i din egen design. Dina individuella vykort trycker vi gärna med ditt önskemotiv, din logotyp och med ditt reklambudskap. Vare sig det är frågan om befintliga kunder eller nya kunder blir speciella presentationer i dina målgruppers vanliga post uppmärksammade med vykort i din företagsdesign.

TRYCKA MÅNGFALDIGA VYKORT - DE MÅSTE INTE ALLTID VARA FYRKANTIGA!

Vykort kan göras i olika storlekar. Men visste du att förutom normenliga standardformat i rektangulär eller kvadratisk form, kan du också beställa runda och ovala vykort i vårt tryckeri? Utforma till exempel inbjudningarna till ditt nästa evenemang annorlunda och låt trycka runda eller ovala vykort. Detta ökar dessutom uppmärksamheten hos dina målgrupper. Runda brev, flyers eller andra tryckprodukter har man sällan i sin brevlåda. Oavsett om du bara vill glädja speciella kunder med det tryckta vykortet eller om du vill skriva till alla kunder, så är det upp till dig. Ange här önskade upplagor med ditt önskemotiv.

TRYCKA VYKORT MED DET LILLA EXTRA FÖR EXKLUSIVA INBJUDNINGAR OCH MERA

Förutom formatet och formen på dina tryckta vykort, finns det andra alternativ för att tydliggöra ditt personliga meddelande eller annonsmeddelande på ett uppfinningsrikt sätt. Det är viktigt att den slutliga tryckprodukten matchar ditt företag och ditt meddelande. När du beställer, fastställer du önskad gramvikt för pappret och väljer eventuellt en förädling för dina vykort. Strålande vackert: Dina exklusiva vykort trycker vi gärna med ditt foto med en blank UV-lackering. Då strålar färgerna särskilt vackert. Men även för älskare av vykort med matt finish erbjuder vi olika lösningar. Här är även partiella förädlingar av dina vykort möjliga. I slutändan handlar det om smak.

Vykort kan användas på många sätt, inte bara som reklammedel eller inbjudningar. Använd också tryckta vykort som vikta kort eller speciella gratulationskort till jul eller för att skicka födelsedagshälsningar till din affärspartner. Vi trycker även dina vykort för dig som särskilt iögonfallande visitkort, för att garanterat hålla potentiella nya kunder i minnet. Dessutom kan vykort användas som flyers eller biljetter. Och vem kunde tänka sig det: Synnerligen populära har vykort med roliga ord eller ett fint foto blivit. Så om du tänker på dina individuella vykort och är kreativ, kan du på lång sikt säkerställa en speciell position på dina kunders arbetsplats.

Vanliga frågor om produkten Vykort

Kan jag beställa specialformat - till exempel XXL-varianter?

Ja. Förutom klassikerna erbjuder vi även olika specialformat. A3-formatet med måtten 29,7 cm x 42,0 cm är det största i vår portfölj. Runda eller ovala produkter finns också och leder till extraordinära skapelser vid tryckning. Observera att standardpriset för att skicka ett vykort på 0,60 endast gäller upp till en längd av 23,5 cm.

Kan jag hitta en frankeringsservice hos Onlineprinters?

För kort som produceras av oss och några andra tryckprodukter kan du använda vår mailingservice. Det fungerar i fyra enkla steg:

1. Du väljer ditt föredragna reklammaterial med önskad förädling och önskad känsla.
2. Du planerar leverans.
3. Du skickar dina tryckdata till oss.
4. Vi lämnar din artikel till Postnord, som kommer att leverera enligt önskemål.

Hur omhändertar jag vykort, som är kvar eller inaktuella efter en reklamkampanj?

Svaret kan överraska dig. Om du valt en individuell beläggning av pappret, när du utformat vy- eller inbjudningskort, ska detta i motsats till normala tankegångar avyttras som restavfall och inte bland tidningsavfall. Du undrar följaktligen vad det innebär vid avyttring av foton - ja, det gäller även för dem. Bestruket papper får inte slängas bland tidningsavfall.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering