Affischer

TRYCKA AFFISCHER, SOM ÖVERALLT KAN SES

Den stora fördelen med affischreklam: Du når på kort tid många människor. Så att din utomhusreklam är väl synlig på alla bakgrunder, rekommenderar vi allvädersaffischer av allväderskartong eller affischer med affischpapper. Det vita pappret är träfritt, vädertåligt och särskilt slitstarkt. Baksidan är blåfärgad, som säkerställer en hög opacitet (ljusgenomsläpplighet). På så sätt kan affischerna inte bara problemlöst sättas fast på kanalplastskivor, utan även på allmänna platser täcker affischer på affischpapper perfekt över gammal reklam och låter inte något mer lysa igenom. I vår onlineshop kan du välja affischpapper med en pappersgramvikt på
115 g/m²
.

UTTRYCKSSTARKA POSTER FÖR SKYDDADE UTRYMMEN

Vill du trycka affischer för City-Light-poster, City-Light-pelare eller övriga väderskyddade reklambärare, presenteras dina budskap optimalt med bildtryckpapper. Materialet som i vardagsspråket även kallas för konsttryckpapper, upptar med dess bestrukna, alltså slutna yta betydligt mindre färg än på andra papperssorter. Detta kommer att göra bilder ännu mer exakta.

För övrigt: Bildtryckpapper är på grund av dess yta, betydligt tyngre än andra papper. Därför kan du hos oss först välja bildtryckpapper med en pappersgramvikt på 100 g/m², medan vi t.ex. för offsetpapper erbjuder redan från 80 g/m².

FÖR MILJÖN: SKAPA HÅLLBARA AFFISCHER

Trycka affischer som är uttrycksfulla och som samtidigt skonar miljön. Med vårt vita recyclingpapper är det möjligt! Enligt Miljöinstitutet i München sparar produktionen av recyclingpapper upp till 60 procent energi och nästan 70 procent vatten. Dessutom samlas mindre utsläpp och avfall och inga träd behöver fällas. Därmed avlastar recyclingpapper miljön avsevärt! Den som vill använda sig av affischannonsering, men samtidigt vill visa sitt ansvar, är vårt vita recyclingpapper det perfekta valet. Som hos alla papperssorter är tryckresultatet hos recyclingpapper av högsta kvalitet. Dessutom presenteras färgerna genom det naturligt blekta vita mycket bra.