Kulspetspennor

TRYCK PÅ PENNOR - LITEN PRESENT, STOR VERKAN

Efter ett lyckat möte eller en förhandling är det meningsfullt att överlämna en liten present till kunden eller affärspartnern. Dessa små tecken på uppskattning ger ofta en god effekt. Eftersom varje dag när kunden eller affärspartnern kommer i kontakt med dina reklamprodukter, påminns han medvetet eller omedvetet om konversationen. Varför inte trycka pennor med tryck? Mycket högkvalitativa och eleganta är våra kulspetspennor med blankt förkromade element på toppen.

OERSÄTTLIGA FÖR DINA GODISPÅSAR - KULSPETSPENNOR MED TRYCK

Ge dina kunder och inköpare något på vägen: Om du fyller godispåsar för besökare på mässor och evenemang, bör kulspetspennor med tryck i din egen design inte fattas som en praktisk hjälpreda. Oavsett om det är en vridkulspetspenna eller en tryckkulspetspenna, har pennorna blivit en omtyckt gåva och de stärker din varumärkeskännedom på ett effektivt sätt.

Vi trycker inte bara kulspetspennor med din logotyp, utan också ett stort antal olika tryckprodukter och reklamartiklar, som passar ditt företag. Fyll våra exklusiva papperspåsar som godispåsar, t.ex. med anteckningsblock, kom-ihåg-lappar eller block, på vilka mottagaren kan skriva ner sina tankar med den mottagna kulspetspennan.

EFFEKTIVT OCH ENKELT: KULSPETSPENNOR MED TRYCK FÖR BESTÅENDE KUND- OCH MEDARBETARBEHÅLLNING

Att trycka kulspetspennor med logotyp eller företagsnamn är inte nytt, men det är effektivt för hållbar kundlojalitet till ditt varumärke. En enhetlig kontorsutrustning som skräddarsys för ditt företag, ger inte bara ett professionellt och därför trovärdigt intryck för kunder, utan också för anställda. Förutom skrivblock, kom-ihåg-lappar eller skrivbordsunderlägg är dina medarbetare också glada att ta emot företagets kulspetspennor för utskrifter och anteckningar.

För klassisk kontorskommunikation är våra vita kulspetspennor särskilt lämpliga. Du kan få dem tryckta vid clipset med fyrfärgstryck och de kompletterar sålunda din kontorsutrustning.