Mappar/pärmar

VÅRT MAPP-MÅNGFALD EN ÖVERSIKT

Från erbjudandemappar till presentationsmappar hos hittar du säkert den riktiga mappen för dina behov. Vi erbjuder ett flertal utformningsmöjligheter, exklusivt papper och möjligheten att förädla dina mappar i olika format och material.

I princip kan du beställa mappar med tryck i varje kategori i A4-stående format, tryckta ensidigt eller tvåsidigt. Du kan dessutom trycka mappar med förslutningsflik i formaten A6 och A65, även i stående format och med respektive en- eller tvåsidigt tryck. Vid Exklusiv-mappar kan du förutom A4-stående format även välja mellan
A4-kvadrat och A5.

PAPPER OCH FÖRÄDLING FÖR DINA MAPPAR

Välj bland våra papper mellan 300 g/m² och
400 g/m² bildtryckpapper
. För mappar med förslutningsflik erbjuder vi dig dessutom möjligheten, att trycka mappar av kromkartong. Mappar med tryck finns dessutom av offsetpapper och recyclingkartong.

Alla mappar med tryck finns enligt önskemål fyrfärgat eller femfärgat. Medan vi vid fyrfärgstryck uteslutande använder oss av de fyra grundfärgerna för offsettryck, CMYK, använder vi för den femte kanalen silver (metallic), guld (metallic) och färgerna från HKS- och Pantone-paletten. Vill du trycka mappar med specialfärger, lägger du lätt in i utformningsprogrammet ett ytterligare färgfält med specialfärgen.

TRYCKA INDIVIDUELLA PÄRMAR

Se till att du har ordning i ditt dokumentskåp och på skrivbordet. Sätt in talrika dokument i pärmar med tryck. Ringmekanismen med en klassisk dubbel-bygel håller dokumenten säkert samman upp till en fyllnadshöjd på 55 mm. Inbindningen kan fyrfärgat tryckas en- eller tvåsidigt.