Bra

Trustpilot

Mappar/pärmar

VÅRT MAPP-MÅNGFALD EN ÖVERSIKT

Från erbjudandemappar till presentationsmappar hos hittar du säkert den riktiga mappen för dina behov. Vi erbjuder ett flertal utformningsmöjligheter, exklusivt papper och möjligheten att förädla dina mappar i olika format och material.

I princip kan du beställa mappar med tryck i varje kategori i A4-stående format, tryckta ensidigt eller tvåsidigt. Du kan dessutom trycka mappar med förslutningsflik i formaten A6 och A65, även i stående format och med respektive en- eller tvåsidigt tryck. Vid Exklusiv-mappar kan du förutom A4-stående format även välja mellan
A4-kvadrat och A5.

PAPPER OCH FÖRÄDLING FÖR DINA MAPPAR

Välj bland våra papper mellan 300 g/m² och
400 g/m² bildtryckpapper
. För mappar med förslutningsflik erbjuder vi dig dessutom möjligheten, att trycka mappar av kromkartong. Mappar med tryck finns dessutom av offsetpapper och recyclingkartong.

Alla mappar med tryck finns enligt önskemål fyrfärgat eller femfärgat. Medan vi vid fyrfärgstryck uteslutande använder oss av de fyra grundfärgerna för offsettryck, CMYK, använder vi för den femte kanalen silver (metallic), guld (metallic) och färgerna från HKS- och Pantone-paletten. Vill du trycka mappar med specialfärger, lägger du lätt in i utformningsprogrammet ett ytterligare färgfält med specialfärgen.

TRYCKA INDIVIDUELLA PÄRMAR

Se till att du har ordning i ditt dokumentskåp och på skrivbordet. Sätt in talrika dokument i pärmar med tryck. Ringmekanismen med en klassisk dubbel-bygel håller dokumenten säkert samman upp till en fyllnadshöjd på 55 mm. Inbindningen kan fyrfärgat tryckas en- eller tvåsidigt.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering