Bra

Trustpilot

Kom-ihåg-lappar

KOM-IHÅG-LAPPAR EN FRAMGÅNGSHISTORIA

Otaliga försök har misslyckats att ersätta klassiskt tryckta kom-ihåg-lappar med digitala varianter: Oavsett om det är frågan om Microsoft Office eller ett helt nytt start-up-program, ingen programvara kan vara en allvarlig konkurrent för de små klisterlapparna. Anledning? Kom-ihåg-lappar är bärbara, billiga, kan sättas fast nästan var som helst och uppfyller alltid sitt syfte, nämligen att påminna om möten och saker som ska göras. I den enklaste formen är kom-ihåg-lapparna otryckta, men med ditt individuella tryck på klisterlapparna öppnas nya möjligheter för dig. Till exempel kan billiga mäss- och kundpresenter produceras som en bestående påminnelse om det egna företaget och/eller dess produkter. I ditt företag kan de förses med ytterligare information, t.ex. namnet på den anställde eller de anställda, så att informationen snabbt kan utdelas.

HUR DU TRYCKER OCH GÖR KOM-IHÅG-LAPPAR PERSONLIGA

I det enklaste fallet kan du trycka företagets logotyp och dessutom ett telefonnummer eller en e-postadress för kontakt på kom-ihåg-lapparna. Beroende på bransch finns eventuellt ytterligare motiv, i princip är även bilder eller illustrationer möjliga. Men se till att utforma kom-ihåg-lapparna, så att inte funktionen försvinner i den praktiska lappen. Så det borde finnas tillräckligt med ledigt utrymme. Om du knappt kan skriva anteckningar på det färdiga blocket, kommer det förmodligen att bli mindre användbart. Om det behövs mer plats, är eventuellt små block ett bättre alternativ.

Beakta dessutom respektive limningssida på kom-ihåg-lapparna, så att ditt påtryck senare hamnar på rätt ställe. I förlagorna, som du hittar under "Detaljer" på respektive produktsida, beskrivs denna sida i enlighet med detta.

FORMER OCH VARIANTER

Inte bara ytan (framsidan) av kom-ihåg-lapparna erbjuder utrymme för individuell design. Även för utformningen har du flera alternativ. Använd ovanliga stansningar som ett hjärta eller en tummen-upp-hand för att kunna trycka dina kom-ihåg-lappar ännu mer individuellt och originellt. Blocken med kom-ihåg-lappar i standardformat kan eventuellt förses med ett softcover. Så skapar du en extra reklamyta för ett vackert motiv eller ytterligare information.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering