Utforma tryckprodukter online

Skapa design för dina tryckprodukter gratis direkt i webbläsaren – utan dyr programvara eller grafiska kunskaper. Dra nytta av ett stort urval av professionella motiv.
bild

”Utforma online”-bästsäljare

Utforma populära reklamartiklar online

Vi hjälper dig gärna vidare

Ny och gratis

Professionell design utan behov av dina egna bilder

Vi erbjuder fullständig designfrihet med många layoutmallar och över 20 miljoner högkvalitativa bilder i tryckkvalitet från Shutterstocks bilddatabank. På så sätt kan du även utan eget bildmaterial skapa professionell design, som märks och syns.
bild

Produktöversikt

Ihre Vorteile

bild

Enkel att använda, utan särskild programvara

Med vårt ”Utforma online”-verktyg kan du skapa individuell design snabbt och enkelt direkt i webbläsaren. Du behöver ingen särskild programvara eller några grafiska kunskaper, för att skapa tryckfärdiga flyers, affischer och andra trycksaker. Nödvändiga tryckdata skapas och bearbetas automatiskt i vårt system.
bild

Omfattande layout- och motivalternativ

Dra nytta av en mängd layoutförlagor och vårt samarbete med bilddatabanken Shutterstock. För din design kan du fritt välja mellan över 20 miljoner högkvalitativa bilder i tryckkvalitet eller använda våra förvalda bildsamlingar från 70 olika ämnesområden. Naturligtvis kan du kombinera dem med dina egna motiv.
bild

Högkvalitativ produktion

Vi trycker dina tryckprodukter i önskedesign som vanligt i hög ONLINEPRINTERS-tryckkvalitet. Med fokus på detaljer och senaste tryckteknik arbetar våra anställda varje dag för att väcka liv i din design på flyers, affischer m.m. Varje år producerar vi cirka 3,2 miljarder tryckprodukter.

”Utforma online” i fyra steg

bild

1. Välja produkt

Välj ett lämpligt format och fastställ papper och upplaga.
bild

2. Fastställa förlaga

Klicka på ”Utforma online” och välj en layout-förlaga.
bild

3. Infoga innehåll

Infoga text och bilder samt använd det professionella bildmaterialet.
bild

4. Skicka beställning

Bekräfta din slutgiltiga utformning och beställ din önskeprodukt.

Vanliga frågor om ”Utforma online”-verktyget

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering