Visitkort

TRYCKA VISITKORT MED LÅNG LIVSLÄNGD

Långa samtal och korta smaltalks kan avrundas med utbyte av visitkort. Du kan bekräfta det positiva intrycket av en personlig konversation med ett högkvalitativt visitkort och även se till att intrycket varar tills nästa kontakt görs. För detta har vi särskilt uppmärksammat valet av våra papperssorter, förutom ett högkvalitativt urval av mycket stabilt papper. Så du kan uttrycka din personlighet och ge visitkort som håller länge!

PAPPERET GÖR DET: UPPVÄRDERA LÄTT VISITKORT

Med våra klassiska visitkort varierar urvalet av papper från uttrycksfullt bildtryckpapper via blankt Chromolux-papper till miljömedveten recyclingkartong. Därmed har du många möjligheter, att trycka visitkort som gör intryck. Den mest populära typen av papper i vår klassiska kategori bildtryckpapper med en gramvikt på
300 g/m²
. Den kännetecknas av hög stabilitet och intensiv färgåtergivning och passar perfekt för dem som ger ut stora mängder visitkort, t.ex. på evenemang, mässor och andra arrangemang. Vid mycket speciella tillfällen kan du sticka ut ur mängden med våra exklusiva visitkort. De ensidigt tryckta affärskorten tillverkas av starkt papper, så att de är ännu stabilare. Favoriten hos våra kunder är 290 g/m² diplomkartong, där färgerna återges särskilt intensivt på den briljantvita ytan.

LETTERPRESS-VISITKORT FÖR WOW-EFFEKT

Vi trycker utomordentliga visitkort för dig i Letterpress-förfarande. Detta speciella tryck ger ytan ett reliefaktigt utseende. På motsvarande sätt är pappersgramvikten mycket hög i jämförelse med våra klassiska visitkort, vilket gör den särskilt stabil. Dessutom ger Letterpress-elementen dina visitkort en särskild struktur.

Vanliga frågor om produkten "Visitkort"

Kan jag skriva ut på fram- och baksidan av mitt visitkort?

Våra dubbelsidiga visitkort är tryckta på fram- och baksidan. I vår onlineshop kan du också välja enkelsidigt tryckta visitkort. Dessa visitkort trycks bara på framsidan.

Kan jag även hitta visitkort med färgsnitt hos Onlineprinters?

Ja. Vi säljer så kallade Multiloft visitkort. Dessa är särskilt lämpliga, om du föredrar hög stabilitet. Kärnan är färgad, omgiven av två vita lager papper och finns i elva olika färger.

I vilken programvara ska jag helst förbereda mina tryckdata?

För nästan alla produkter kan du hämta en lämplig förlaga i PSD- eller INDD-format för Photoshop eller InDesign på produktsidan och individualisera efter dina önskemål. Vi rekommenderar även dessa layoutprogram, när du utformar dina tryckprodukter. Tryckdata är viktigare än det program du utformar med. I våra tryckdataanvisningar hittar du en checklista, som kan hjälpa till med att skapa korrekta tryckdata. Skicka oss dina slutliga tryckdata helst i PDF-format; även JPEG och TIFF accepteras. Det går ännu enklare med vårt online-utformningsverktyg. Här kan du utforma dina visitkort utan någon extra programvara och utan grafiska kunskaper. Eller använd vår designservice. Här står våra valfria designexperter gärna till ditt förfogande, för att uppfylla dina designönskemål.

Kan jag låta trycka visitkort på ett särskilt papper?

Självklart kan du även låta trycka exklusiva visitkort i vår onlineshop. Vad sägs om att få dina kontaktuppgifter på en hamrad kartong? Den matta, strukturerade ytan har en särskilt exklusiv effekt. Elegant i utseende och extravagant i känsla - detta är Gmund-papper i vår Onlineprinters Art Classics. Fina linjer och strukturer i kombination med diskreta färger kännetecknar pappren Renaissance, Baroque, Rococo och Modern Art. Det kommer att bli glänsande med papperstyperna CHROMOLUX® Pearl och Magic Chrome, vilka gör dina visitkort till mycket speciella blickfångare. Bolla med materialet respektive en glansig framsida och framhäv skickligt handstilar eller logotyper. Det går att skriva eller stämpla på den matt bestrukna baksidan. Ytterligare förädlingar är inte nödvändiga för dessa papper. Du gillar det färgglada? Du kan lägga tonvikt på färgerna med våra Multiloft-visitkort på ett helt annat sätt. Multiloft-pappret i tre skikt är särskilt stabilt med en gramvikt på 750 g/m². Visitkort blir dock bara märkbara genom färgkärnan i mitten.

Hur garanteras en hög tryckkvalitet tekniskt?

Vårt tryckeri började redan år 2006 satsa på en enhetlig kvalitetsstandard och kvalitetssäkring inom tryck. Både vårt offsettryck (ProcessStandard Offset PSO) och även vår tryck-vidarebearbetning och vårt digitaltryck (ProcessStandard Digital PSD) är certifierade. Dessutom arbetar vi systematiskt med toppmoderna maskiner och utbildar våra medarbetare regelbundet för att säkerställa en konsekvent hög tryckkvalitet. Detta är särskilt viktigt för återkommande beställningar, såsom visitkort, som beställs flera gånger om året. Därmed ska de tryckta företagsfärgerna återges på samma sätt vid varje tryckuppdrag.

Kan jag som privatperson beställa visitkort hos ONLINEPRINTERS?

Hos ONLINEPPRINTES finns ett stort urval av olika visitkort, som kan beställas i stora och små upplagor. Särskilt praktiskt för privatpersoner: Beroende av produkt kan du beställa individuella visitkort från tio, 25 eller 100 styck.