Visitkort

TRYCKA VISITKORT MED LÅNG LIVSLÄNGD

Långa samtal och korta smaltalks kan avrundas med utbyte av visitkort. Du kan bekräfta det positiva intrycket av en personlig konversation med ett högkvalitativt visitkort och även se till att intrycket varar tills nästa kontakt görs. För detta har vi särskilt uppmärksammat valet av våra papperssorter, förutom ett högkvalitativt urval av mycket stabilt papper. Så du kan uttrycka din personlighet och ge visitkort som håller länge!

PAPPERET GÖR DET: UPPVÄRDERA LÄTT VISITKORT

Med våra klassiska visitkort varierar urvalet av papper från uttrycksfullt bildtryckpapper via blankt Chromolux-papper till miljömedveten recyclingkartong. Därmed har du många möjligheter, att trycka visitkort som gör intryck. Den mest populära typen av papper i vår klassiska kategori bildtryckpapper med en gramvikt på
300 g/m²
. Den kännetecknas av hög stabilitet och intensiv färgåtergivning och passar perfekt för dem som ger ut stora mängder visitkort, t.ex. på evenemang, mässor och andra arrangemang. Vid mycket speciella tillfällen kan du sticka ut ur mängden med våra exklusiva visitkort. De ensidigt tryckta affärskorten tillverkas av starkt papper, så att de är ännu stabilare. Favoriten hos våra kunder är 290 g/m² diplomkartong, där färgerna återges särskilt intensivt på den briljantvita ytan.

LETTERPRESS-VISITKORT FÖR WOW-EFFEKT

Vi trycker utomordentliga visitkort för dig i Letterpress-förfarande. Detta speciella tryck ger ytan ett reliefaktigt utseende. På motsvarande sätt är pappersgramvikten mycket hög i jämförelse med våra klassiska visitkort, vilket gör den särskilt stabil. Dessutom ger Letterpress-elementen dina visitkort en särskild struktur.