Bra

Trustpilot

Pappersbärkassar

GÖR INTRYCK REDAN MED FÖRPACKNINGEN

När du distribuerar reklamartiklar som pennor eller block med din logotyp på en mässa eller ett evenemang, försvinner de ofta i fickorna på gästerna. Papperspåsar med tryck för att förpacka dina presentartiklar kan därför mycket väl komplettera din marknadsföringsstrategi. På så sätt kommer du och ditt företag inte bara att kommas ihåg av personen som fått presenten, utan uppmärksammas också av besökare under hela evenemanget och mer därtill. Gäster och kunder tar med ditt budskap, när de går, inte bara som en förpackning av give-aways, utan också som en snygg förpackning för shopping. Med papperspåsarna placerar du dina högkvalitativa produkter som exempelvis parfym, smycken, kosmetik och tillbehör på det exakt rätta stället.

PAPPERSPÅSAR MED TRYCK I PASSANDE FORMAT SOM ANPASSATS TILL INNEHÅLLET

Innan du låter trycka dina papperspåsar, bör du tänka på vilka artiklar och varor som ska bevaras i dem. Vill du presentera föremål i A4-format såsom block, broschyrer och mappar, rekommenderar vi papperspåsar i måtten 23 x 34 cm. Pärmar för A4-papper passar dock inte in i dem, därför är det bättre att använda de större varianterna 35 x 42 cm eller 40,8 x 35,5 cm. Även för kläder från en boutique är dessa alternativ ett bättre val. Om du bara vill lägga in innehåll som pennor, A5-anteckningsblock eller smyckesetuier, små flaskor eller glasögonetuier, räcker 21 x 21 cm stora papperspåsar. För förpackning av en inom handeln normalt förekommande flaska, använd våra papperspåsar med måtten 10,2 x 36 cm, vilka också är idealiska för din vinbutik eller gourmetaffär.

ÄVEN PAPPERSPÅSAR ÄR STABILA

Genom att bearbeta förstärkt kartong på utsatta ställen, som botten eller den övre kanten, är de vikbara papperspåsarna av 170 g/m² kraftpapper stabila och lämpar sig också för flaskor eller omfångsrika kataloger. Papperspåsar med tryck får inte bara poäng för innerdelen - tack vare deras matta eller glansiga cellofanerade utsida är de vattenavstötande och kommer inte att gå sönder med en gång i dåligt väder. Snörband ger en bekväm passform även över en längre tid.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering