Förpackningar

TRYCKA FÖRPACKNINGAR OCH SKÄNKA GLÄDJE

Oavsett om du som företag vill ge bort små tacksamhetspresenter till stamkunder eller ädla presenter till långvariga affärspartners, blir de ännu mer värdefulla, när de är vackert förpackade. Även inom detaljhandeln är kunderna nöjda med att få de produkter som de har köpt i butiken färdigt förpackade för att omgående ge bort dem. När helgdagar väntar, ökar oftast antalet presenter. Presenter och produkter packas snabbt i matchande lådor.

TRYCKTA PRODUKTFÖRPACKNINGAR

Höj värdet på dina produkter, när du presenterar dem i tryckta förpackningar och erbjuder dem till salu. På hyllan och i onlineshoppen ger förpackade produkter (eller bilder av dem) ett professionellt intryck. Därmed erbjuder du dina kunder som tillverkare och säljare ett mervärde, eftersom produkterna som ställs i rampljuset kan skänkas bort som present direkt. Produktförpackningar med tryck är inte bara lämpliga som presentartiklar utan även som vardagliga produkter: Förpackningen skyddar innehållet och kan på så sätt enklare hanteras vid lagring och hemtransport. Produktförpackningar fungerar ofta samtidigt även som transportförpackningar, så att varor som sötsaker eller skruvar inte behöver transporteras lösa.

Anvisning: Angående säljförpackning av livsmedel bör du vara uppmärksam på föreskrifterna i förpackningsdirektivet.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering