Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Kuvert

TRYCKA KUVERT FÖR PRAKTISKA OCH MASKINELLA UTSÄNDELSER

Vi delar in våra kuvert i två typer. Kuvert som är praktiska att försluta, och kuvert som maskinen kuverterar. Anledningen ligger i detalj: Förslutningsklaffar, som samtidigt är vidhäftande och våthäftande.

Vid självhäftande limning är det endast nödvändigt att ta bort skyddsremsan på förslutningsfliken för att stänga omslaget, så är det vid våthäftning nödvändigt att aktivera limmet med fukt från maskinen.

Oberoende av detta trycker vi dina kuvert i CMYK eller dito med en eller två specialfärger (dekorfärger), så att dina skrivelser, fakturor och andra viktiga meddelanden kan skickas i stil med din företagsdesign. För dokument och större föremål som broschyrer eller block kan du dessutom hos oss beställa provpåsar i stående format, som alltid produceras med klisterremsor för självförslutning.

DET PASSANDE FORMATET FÖR DINA KUVERT

Kuvert och provpåsar får du hos från B- och
C-serien samt i formatet Q4+. I praktiken används oftast kuvert i C-format. För affärsbrev är kuvert i formatet A 65 (C-serien) klassikern.

Gratulationskort eller inbjudningar i A5-format skickas däremot oftast i C6-kuvert. För dokument, värdepapper och andra viktiga skrivelser används vanligtvis kuvert i C4- eller B4-format, eftersom A4-brev inte behöver vikas, utan kan stickas in som hela.

För övrigt: Du kan individuellt fastställa extra alternativ, om fönstret på dina kuvert eller provpåsar ska sitta på vänster eller höger sida eller om du inte alls vill ha något fönster.

TRYCKA KUVERT FÖR MAILINGKAMPANJER

Våra kuvert passar även utmärkt för mailingkampanjer. Vår rekommendation för reklaminnehåll, allmän kundinformationen och andra skrivelser: maskinkuverterbara C5-omslag (22,9 mm x 16,2 mm) maskinkuverterbara C5/6-omslag (22,9 mm x 11,4 mm) med fönster till vänster. Låt trycka kuvert med specialfärger och ge dina mailings en individuell touch. Placera din logotyp t.ex. till höger vid sidan av fönstret eller på baksidan av kuvertet.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering