Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Block

FÖR ATT KOMMA IHÅG OCH VARA KREATIV: VÅRA BLOCK

För att skriva, rita, måla, komma ihåg idéer block är en allrounder för vardagen. Om som skrivblock, räkneblock, ritblock eller kyparblock: Block används i många olika situationer. Hos oss kan du välja mellan olika format, papper eller bindningstyper. Och för att trycka block som är individuella! För övrigt tycker våra kunder bäst om att trycka block som är limmade i A4-format, därefter följer A5-block med spiralbindning.

BINDNINGS- OCH PAPPERSTYPER FÖR DINA BLOCK

Hos oss kan du trycka block med limning eller spiralbindning och då välja mellan två papperstyper och totalt fyra gramvikter.

Du kan trycka block med limbindning i sju format i stående- eller liggande riktning, fem därav till och med i kvadratiskt utförande. Fördelen med anteckningsblock med limbindning är att de enskilda sidorna alltid kan rivas av och läggas in i mappar eller häftas in i pärmar.

Vi trycker våra anteckningsblock med spiralbindning i fem utföranden. Spiralbindning som vi erbjuder i färgerna silver, svart eller vitt, har fördelen att alla anteckningar häftas ordentligt ihop. Lappen behöver inte särskilt rivas av resp. häftas. Dessutom kan sidor vara perfekt vikta och uppslagna sida vid sida.

Oberoende av bindningstyp kan du trycka anteckningsblock med offsetpapper eller med vitt recyclingpapper på mellan 80 och 120 g/m². Om linjerat, rutat eller blanko fastställer du din design.

FÖR KVITTON OCH ANTECKNINGAR: SATS MED SJÄLVKOPIERANDE PAPPER OCH KOM-IHÅG-LAPPAR

Så att båda sidor får ett bevis i handen, är satser med självkopierande papper det perfekta mediumet. Håll avtalen skriftligt, signera fakturor eller bekräfta leveranser, betalningar eller liknande, och få i slutändan två eller tre kopior samtidigt. Originaldokumentet är i vitt, de tryckta sidorna kan beställas i gult eller rosa. Du kan dessutom välja, att förse kvitteringsblocket utan eller med tvåfaldig- resp. fyrfaldig-håltagning.

Små anteckningar kan du perfekt hålla ihop på våra kom-ihåg-lappar. Den självhäftande etiketten i vitt kan du trycka med din individuella design, beställa med softcover och till och med låta stansa i våra fem specialformat.

Vanliga frågor om produkten Block

Kan man även limma block på sidan istället för upptill?

Du kan välja inställning av limning för de flesta block under produktkonfigurationen.

Är blocken rutade eller linjerade redan i förväg?

Du bestämmer själv blockens layout. Rutraster eller linjeringar av alla slag ska skapas av dig i tryckdatafilen. Om du önskar välja mellan färdiga papperslayouter, har du möjlighet att utforma dina block online.

Kan jag fritt välja antal ark för block?

Av produktionsskäl är det inte möjligt att fritt bestämma antal ark per block. Du kan välja mellan olika alternativ, till exempel 50 eller 100 ark.

I vilket format kan jag trycka block hos Onlineprinters?

Du kan beställa individuella block i vanliga ISO pappersformat från A7 till A3 från oss och få dem tryckta stående eller liggande. Kvadratiska versioner är också möjliga för limmade block. Som små praktiska block rekommenderar vi våra kom-ihåg-lappar, som är idealiska give-aways.

Finns det block av recyclingmaterial?

Ja, du kan få dina block tryckta på recyclingpapper. Det består av 100 % returpapper och förmedlar en exklusiv känsla och en optimal opacitet.

Vad ska jag tänka på, när jag utformar min tryckförlaga? Finns det särskilda specifikationer för strukturen?

Om du ska låta trycka block, kan du skapa ditt önskade motiv själv eller helt enkelt använda våra gratis designmallar i vårt Utforma-online-verktyg. När det gäller klassiska skrivblock, placeras företagslogotypen tydligt i huvuddelen och företagets kontaktuppgifter i sidfoten. Detta är bara en grov riktlinje, vid egen design kan du utforma friare. Det är viktigt att reklammaterialets avsändare är tydligt identifierbar och att mottagaren har tillräckligt med utrymme att skriva på oavsett om sidan är tom, rutig eller linjerad, vilket du bestämmer själv. Förutom logotypen säkerställer användning av specifika företagsfärger en igenkänningseffekt.

Vilket filformat ska min tryckförlaga för skrivblock ha?

Du kan skicka oss önskad design för dina block som en PDF-, TIFF- eller JPEG-fil. PDF-formatet passar bäst för överföring av tryckdata. PDF-filer produceras inte bara med professionella layoutprogram, utan också med allmänna Office-program. Färgavvikelser kan dock förekomma på grund av att inställningar saknas.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering