Block

FÖR ATT KOMMA IHÅG OCH VARA KREATIV: VÅRA BLOCK

För att skriva, rita, måla, komma ihåg idéer block är en allrounder för vardagen. Om som skrivblock, räkneblock, ritblock eller kyparblock: Block används i många olika situationer. Hos oss kan du välja mellan olika format, papper eller bindningstyper. Och för att trycka block som är individuella! För övrigt tycker våra kunder bäst om att trycka block som är limmade i A4-format, därefter följer A5-block med spiralbindning.

BINDNINGS- OCH PAPPERSTYPER FÖR DINA BLOCK

Hos oss kan du trycka block med limning eller spiralbindning och då välja mellan två papperstyper och totalt fyra gramvikter.

Du kan trycka block med limbindning i sju format i stående- eller liggande riktning, fem därav till och med i kvadratiskt utförande. Fördelen med anteckningsblock med limbindning är att de enskilda sidorna alltid kan rivas av och läggas in i mappar eller häftas in i pärmar.

Vi trycker våra anteckningsblock med spiralbindning i fem utföranden. Spiralbindning som vi erbjuder i färgerna silver, svart eller vitt, har fördelen att alla anteckningar häftas ordentligt ihop. Lappen behöver inte särskilt rivas av resp. häftas. Dessutom kan sidor vara perfekt vikta och uppslagna sida vid sida.

Oberoende av bindningstyp kan du trycka anteckningsblock med offsetpapper eller med vitt recyclingpapper på mellan 80 och 120 g/m². Om linjerat, rutat eller blanko fastställer du din design.

FÖR KVITTON OCH ANTECKNINGAR: SATS MED SJÄLVKOPIERANDE PAPPER OCH KOM-IHÅG-LAPPAR

Så att båda sidor får ett bevis i handen, är satser med självkopierande papper det perfekta mediumet. Håll avtalen skriftligt, signera fakturor eller bekräfta leveranser, betalningar eller liknande, och få i slutändan två eller tre kopior samtidigt. Originaldokumentet är i vitt, de tryckta sidorna kan beställas i gult eller rosa. Du kan dessutom välja, att förse kvitteringsblocket utan eller med tvåfaldig- resp. fyrfaldig-håltagning.

Små anteckningar kan du perfekt hålla ihop på våra kom-ihåg-lappar. Den självhäftande etiketten i vitt kan du trycka med din individuella design, beställa med softcover och till och med låta stansa i våra fem specialformat.