Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Klisterdekaler i storformat

STORT UTBUD AV FORMER OCH FORMAT

Vi trycker klisterdekaler i olika former och format. Så du kan använda tryckta häftfolier på många sätt. Förutom vanliga normerade standardstorlekar, erbjuder vi även självhäftande folier med särskilt stora mått för reklam i storformat. På förfrågan kan du helt enkelt informera oss via fri formatinmatning om önskad storlek för din klisterfolie. Folierna är på så sätt perfekt anpassade till ditt användningsområde. Via alternativet konturskärning kan du även fastställa formen på dina klisterfolier. För detta behöver vi bara dina individuella tryckdata inklusive skärkontur. Du har dessutom möjligheten att trycka på vit täckande PVC-folie eller på transparent folie, så att några ställen i motivet förblir transparenta. Baksidan är som namnet antyder, utrustad med ett klisterskikt och kan därför inte tryckas.

TRYCKA KLISTERFOLIER OCH ANVÄNDA DEM MÅNGSIDIGT

Tryckta folier kan på bästa sätt användas som skyltfönsterdekaler. Öka intresset hos kunder som passerar ditt skyltfönster genom att använda detta effektiva reklammedel. Så använder du ytan optimalt och placerar billig, högkvalitativ reklam där de förblir i minnet hos dina kunder. Folien häftar inte bara på fönster, utan limmas bäst på släta, rengjorda ytor eller underlag. Detta ökar antalet möjliga användningsområden. Även för golvdekaler samt för utomhusbruk kan du trycka klisterfolier. Om självhäftande folier används utomhus, rekommenderar vi att skydda dem mot repor och tillverkning av väderbeständig laminering. Vi erbjuder denna tjänst som tillval.

EXKLUSIVT TRYCKTA KLISTERFOLIER MED SKARPA KANTER

Våra klisterfolier består av PVC-folie och är rivsäkra och värmebeständiga. Ditt motiv trycks med digitaltryck. På så sätt ser färgerna väldigt bra ut och resultatet blir ett utomordentligt tryckresultat som imponerar. Tack vare den mycket släta, glansiga ytan och den höga gramvikten på 255 g/m² är PVC-folierna särskilt greppfasta och kan enkelt avlägsnas från det skyddande bärpappret.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering