Kundservice:  08 55 11 49 47 (engelsktalande)   Mndag - Fredag kl. 08.00 - kl. 18.00  |  Kontaktformulr

ÖVERSIKT

Vi, Onlineprinters GmbH, producerar med egen tillverkning individuellt utformade trycksaker, såsom flyers, vykort, mappar, prospekt, affischer, brevpapper, visitkort, broschyrer, kataloger, reklamsystem och mycket mera i högvärdigt offset- och briljant digital tryckkvalitet.

Rötterna till vårt företag är det traditionella tryckhantverket hos ett regionalt medelstort accidenstryckeri. När vi 2004 startade vår tyska onlineshop, diedruckerei.de, blev vi ett av de allra första onlinetryckerierna i Europa. Sedan 2009 är vi aktiva internationellt, där vi agerar under varumärket Onlineprinters.

Över 600 medarbetare tar dagligen hand om uppdrag från våra 500 000 kunder i över 30 länder. Vårt sortiment omfattar för närvarande 1 400 produkter i mer än 10 miljoner varianter, och vår årliga totalupplaga överstiger två miljarder trycksaker. Med 110 offset-tryckverk är vi det största tryckeriet i Europa, som trycker på och bearbetar papper i arkstorlek 3b (72 x 102 cm).

Därmed är vi ett av de internationellt ledande online-tryckeriföretagen.

Tack vare maskiner med den senaste tekniken, och produktion "Made in Germany", garanterar vi produkter av bästa kvalitet med vår utbildade fackpersonal – och det till rimliga priser.

Vårt motto: Beställ trycksaker enkelt online!

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG