Bra

Trustpilot

ÖVERSIKT

Onlineprinters-gruppen hör till de marknadsledande onlinetryckerierna i Europa. Vi tillverkar i egen regi individuella trycksaker från flyers till kompletta mässmontrar för våra mer än 1 000 000 kunder i 30 länder i Europa.

 

På våra produktionsplatser Fürth och Neustadt an der Aisch i Tyskland, Southend i Storbritannien, Århus i Danmark och Stettin i Polen framställs, vidarebearbetas och skickas varje år 3 miljarder trycksaker. 1660 välutbildade medarbetare arbetar för våra kunder. Onlineprinters-gruppen är sedan 2004 aktiv inom onlinetryck och har sina rötter i ett 1984 grundat, klassiskt tryckföretag. Vi är en tillförlitlig partner för B2B-kunder som tryckerier, agenturer och återförsäljare.  

 

Stor produktmångfald och snabb tillgänglighet

Via vår onlineshop kan du för närvarande beställa över 5000 tryckprodukter, däribland flyers, affischer, reklambanderoller, kataloger och broschyrer samt rollups och presentationsväggar för mässor och evenemang. Förutom marketingavdelningar hos stora företag, kreativa- och designbyråer använder även återförsäljare vårt omfattande sortiment och beställer framför allt standardtrycksaker till låga priser. För våra återförsäljare-kunder erbjuder vi försändelse utan hänvisning om oss som tillverkare (vit etikett) och ett premiumkundprogram med attraktiva villkor.  Genom alternativ som snabbtryck (produktion på samma arbetsdag) kan vi kombination med expressleverans av tryckprodukter redan leverera dagen efter beställningen. Alla våra kunder får fördel av attraktiva, transparenta priser och möjlighet att kunna beställa 24-timmar om dygnet även via mobila enheter.


 

Få information här om premiumprogrammet.

Varumärkesfilosofin: 3 varumärken – en princip

Företagets egentliga framgångshistoria började med lanseringen av vår första onlineshop under domänen diedruckerei.de. Detta är som tidigare varumärket, som företaget är känt för i Tyskland. 2008 började en ökad expansion till europeiska grannländer. Där sålde Onlineprinters sina tryckprodukter till billiga priser. Sedan 2017 hör Solopress som är ett ytterligare framgångsrikt varumärke till Onlineprinters-gruppen, med vilket företaget stärker sin närvaro i Storbritannien. I januari 2018 gick det danska onlinetryckeriet LaserTryk med i Onlineprinters-gruppen. LaserTryk är marknadsledare i Skandinavien.


 

Spara kostnader, skona miljön

Hållbarhet och miljöskydd är integrerade delar i vår affärsmodell: Samlingstryckförfarande, med vilket ett tryckark kan kombineras med flera kunduppdrag, reducerar klipp till ett minimum och sparar papper. En central färgförsörjning inom området offsettryck innebär mindre förpackningsavfall. Onlineprinters erbjuder papper med sigillen FSC, PEFC och Blauer Engel och dessutom alternativet ”klimatneutralt tryck “. Standardleverans av trycksaker sker i princip klimatneutralt.


Mer om miljöskydd hos Onlineprinters

Hög kvalitetsstandard

Från upplaga 1 upp till stora upplagor trycker vi enligt känd kvalitetsstandard som ProcessStandard Offset (PSO). Vi var ett av de första tryckerierna, som även blev kvalitetscertifierad för efterbehandling. De moderna tryckpressarna förfogar över automatiska kontrollsystem, som kan mäta och reglera färgappliceringen. Trots detta måste varje uppdrag klara av granskningen från utbildad fackpersonal, som utför tryckarkskontrollen. Efter tryckningen behandlas uppdragen direkt vidare i anläggningen. Ett internt kvalitetsmanagement-system ser till, att bara förstklassiga tryckprodukter kommer fram till kunderna.


Direkt till alla certifieringar.

Maskinpark

I offsettryck använder vi för närvarande totalt 189 tryckverk och vi är det största tryckeriet i Europa, som arbetar med arkformat 3b (ca. 70 x 100 cm). I offset-området satsar vi på teknologi från Heidelberger Druckmaschinen AG, i digitaltryck bl.a. på HP Indigo-tryckpressar. För efterbehandling används t.ex. maskiner från Horizon och Müller-Martini, i storformat HP- och Durst-teknik.

 

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering