15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Luftballonger

BALLONGER MED TRYCK SKÄNKER GLÄDJE

Om du vill sätta ditt företag i rampljuset på evenemang eller mässor, kan du till exempel använda dig av ballonger med tryck. Med ditt individuella, tryckta reklambudskap och din företagslogotyp, ser de luftburna reklamartiklarna till att skapa uppmärksamhet i dina målgrupper. Färgglatt fyllda med helium, svävar de tryckta reklamballongerna lätt över besökarnas huvuden och fungerar därmed på överfyllda mäss- eller sportevenemang samt festivaler som en effektiv, men fördelaktig vägvisare till ditt företag. Praktiskt: Reklamballonger med påtryck kan användas som dekoration i din mässmonter eller delas ut som färgglad presentartikel på evenemang. Om du vill använda ballonger med tryck, tänker man nästan automatiskt på barn eller till och med på sin egen barndom och vilken glädje man skapade med ballonger. Använd dig av denna positiva känsla och skapa glädje hos intressenter, kunder och affärspartners med fyndiga motiv eller klämmiga slagord på reklamballongerna. För en hållbar reklameffekt bör du naturligtvis foga in ditt företags logotyp i motivet.

ANVÄNDA FÄRGGLADA BALLONGER MED TRYCK FÖR DIN MARKNADSFÖRING

Om du vill använda ballonger med tryck, erbjuder vi i vår onlineshop reklamballonger i olika färger och former. Förutom de klassiska reklamballongerna kan du även beställa hjärtformade ballonger hos oss. Använd inte hjärtballonger endast för bröllop och födelsedagar, utan låt oss trycka dem med din logotyp, så att du kan använda dem som reklamballonger under försäljningskampanjer inför Alla Hjärtans Dag. Bland klassikerna kan du välja mellan mer än 15 olika färger och dessutom välja, om diametern på din ballong ska vara 27 eller 30 cm. På begäran trycker vi din reklam inte bara på en sida av reklamballongerna, utan även på två sidor. Då är ditt reklambudskap alltid helt synligt, oberoende hur vinden vrider ballongen.

Kvaliteten på våra produkter är mycket viktig för oss. Därför består ballongerna av naturlatex och är 100 % biologiskt nedbrytbara. Dina ballonger trycks med en eller två fulltonsfärger och ditt individuella motiv. Som för många andra reklamartiklar, behöver vi även tryckdata för ballongtryck som vektorgrafik. Bara på så sätt kan din logotyp tydligt tryckas och utan pixlar. Olika kemiska reaktioner som till exempel påverkan av dagsljus kan resultera i förändrad tryck- och färgåtergivning på ballongerna.

EKONOMISKA OCH LÄMPLIGA FÖR VARJE TILLFÄLLE: BALLONGER MED TRYCK

Inget evenemang, ingen fest utan ballonger! Vare sig det är frågan om reklam eller privata ändamål, använd gärna ballonger med tryck för varje tillfälle. Reklamballonger är perfekta att använda, när det finns något att fira: Från öppning av en filial eller butik till jubileumskunder, företagsfester, sponsring jämte mässor och evenemang. Reklamballonger skapar gott humör och muntrar upp ett evenemang<7strong>. Oavsett om det är frågan om födelsedag, bröllop eller företagsfest, används ofta ballonger med tryck för att sprida luftburna reklambudskap och snärtiga slagord. Du kan dela ut ballonger i stor stil såsom enskilda presentartiklar eller jämte en s.k. godispåse med andra reklampresenter. Om du använder ballonger med tryck, kan du idealiskt binda dem uppblåsta ihop med en gåva. Därmed uppmärksammas ditt företag omedelbart. Om du vill använda ballonger med tryck som reklampresenter på ett evenemang, bör du i förväg fundera på, om du inte skulle dela ut dem färdigt uppblåsta. För detta tillfälle kan du hos oss beställa lämpliga ballongpinnar. Använd hjärtballonger samt klassiska ballonger med tryck jämte ditt individuella motiv redan från en upplaga på 100 styck per färg. Beställ förmånliga reklamartiklar direkt till ditt lager och i olika färger, då får du inte slut på dem så snabbt.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering