15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Kassar & korgar

ALLTID OCH ÖVERALLT MED: KASSAR MED TRYCK

Kassar med logotyp gör kunder till reklambärare. Men plastpåsar är ute, trenden går mot återanvändbara kassar. Det är din chans, låt trycka upp kassar med tryck och dela ut dem som reklampresenter. Därmed kan dina målgrupper transportera sina inköp väl och ditt företag är indirekt alltid med vid brödhämtning, hos slaktaren eller vid veckoinköp på stormarknaden. Praktiskt: Tryckta polyesterpåsar som vår modell Eldorado är vikbara, passar i varje handväska och är därför alltid till hands, även om en shoppingtur spontant förvandlas till en utvidgad shoppingtur. Oberoende vilken modell du bestämmer dig för och låter trycka upp kassar med tryck, ståtar ditt reklambudskap på proppfyllda bärkassar, synliga för var och en. Tryckta kassar med din logotyp är inte bara en vinst för dig utan erbjuder också dina kunder ett mervärde och löser deras transportproblem. För dig är det ett reklammedel, för dina kunder är bärkassar en praktisk inköpshjälp i vardagen.

TRYCKA INKÖPSKORGAR OCH KASSAR MED TRYCK OCH ANVÄNDA DEM SOM REKLAMMEDEL

En väska med logotyp är som en liten uppskattningsgåva alltid en trevlig gest. Det är dessutom möjligt att fästa reklam på många inköpshjälpmedel. Låt trycka praktiska inköpskorgar med ett stabilt handtag och kassar med tryck; båda är den perfekta reklamytan för dina budskap. Fyll inköpskorgar som vår modell Baden-Baden enkelt med olika reklamartiklar och små läckerheter för att skänka dem till trogna kunder som eleganta matkorgar. Korgarna är också en trevlig idé för långvarigt anställda som en gåva inför minnesfesten. Fördelen med att trycka eleganta kassar med tryck: De används ofta i vardagen, vanligtvis flera gånger i veckan. Till exempel när du shoppar i köpcentra, strosar omkring på kvartersmarknaden eller i kiosken runt hörnet. I vår kategori väskor erbjuder vi dessutom olika tygväskor och inköpskorgar, som du med din logotyp, din slogan eller med ett roligt ordspråk kan göra till ditt individuella reklammedel. Vi trycker gärna upp dina resväskor, ryggsäckar och sportväskor.

KASSAR MED TRYCK OCH ANVÄNDA DEM SOM GOODIE-BAGS PÅ MÄSSOR

Praktiska och billiga passar inköpskorgar även utmärkt som presentartiklar för mässor och evenemang. Besökare eller intressenter är även tacksamma mottagare av kassar med logotyp, om de inte bara ges ut som reklamartiklar, utan som Goodie-Bags fyllda med användbara reklamartiklar. På detta sätt kommer intressenter ihåg din tjänst och ditt företag. Därför är kassar med logotyp som reklampresenter alltid välkomna. Observera: Färg ger extra uppmärksamhet. Låt därför inte bara trycka vita, utan även färgglada kassar med tryck. Du kan hitta specifik information om minimumkvantitet och pris per upplaga i respektive beskrivning av den valda artikeln.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering