Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Kataloger

PRESENTERA EXKLUSIVA ERBJUDANDEN I KATALOGER

Det egna erbjudandet kan du perfekt presentera i en exklusiv katalog. På vårt färgintensiva bildtryckpapper sätts dina bilder skickligt i rampljuset, valfritt med blank eller matt förädling. Du kan trycka katalog hos oss, som har en omfattning från 64 till 356 sidor plus omslag. Du kan välja en papperstjocklek från
170 g/m² till 300 g/m² och låta trycka den enfärgat, fyrfärgat eller femfärgat. Alla kataloger limmas hos oss eller häftas ihop med en tråd. Tryck av kataloger är möjligt i små upplagor redan från ett exemplar!!

TRYCKA KATALOG MED HOTMELT- OCH PUR-LIMBINDNING

För att det ska bli en katalog av enskilda sidor, erbjuder vi tre olika bindningstyper. Två av dessa faller inom kategorin limbindning: smält- resp. smältlimmet HotMelt och PUR. HotMelt är ett termoplastiskt ämne, som appliceras hett och flytande på pappersarken och binder fast materialen med varande under avkylningen. Fördelen med denna limningsmetod består i att broschyrerna omedelbart får ett fast grepp och därmed tillkommer ingen torknings- resp. avhärdningstid. På så sätt kan vi trycka ditt prospekt, och leverera snabbt. PUR är däremot ett reaktivt lim, som först blir fast när lim och luftfuktighet integreras. Som hos HotMelt-limbindning stryks det heta limmet på papperet, dock med en låg temperatur. På så sätt är bearbetningen med PUR i jämförelse med HotMelt mer skonande, eftersom papper och färg skyddas. En ytterligare fördel med PUR-limbindning är vidhäftningsförmågan. Därför rekommenderar vi dig PUR-limbindning framför allt när du vill trycka katalog, som ska en hög pappersgramvikt.

SÄRSKILT EXKLUSIVT: KATALOG MED TRÅDBINDNING

Trådbindning gäller som den mest hållbara av alla bindningssätt. Medan vi klistrar ihop HotMelt och PUR som enskilda sidor, sys vid trådbindning de ännu inte skurna pappersarken maskinellt ihop. Följaktligen är livstiden för kataloger med trådbindning vid intensiv användning som regel högre än vid kataloger med limbindningar. Kataloger med trådbindning kännetecknas dessutom av möjligheten att platt kunna slå upp sidorna. Låt oss trycka din katalog och binda med trådar, detta ger en mycket exklusivt utseende.

Vårt tips: Du har en speciell kampanj, vill informera om kontaktmöjligheter eller har en kupong för dina läsare? Tryck då samtidigt en inlaga för din katalog.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering