Bra

Trustpilot

Jobb och karriär – vi anställer!

 Onlineprinters-gruppen är ett snabbt växande företag i branschen onlinetryck. För vårt team söker vi utbildade och högt motiverade medarbetare bl.a. inom områdena tryck, produktion, produktionsstyrning, tryckvidarebearbetning samt inom områdena onlinemarketing, IT, softwareutveckling och webbdesign.Vi erbjuder våra medarbetare en smidig arbetsmiljö, modern produktionsteknologi och softwareutrustning samt stor kreativ frihet.Ytterligare information om alla lediga positioner hittar du i vår tyskspråkiga jobb- och karriärportal. Vi ber dig vänligen att skicka ansökningar på andra språk per E-mail till application@onlineprinters.com
Kontakt:
Onlineprinters GmbH
Fru Pamela Horneber
Personalledning
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt/Aisch
Tyskland
Tel: +49 9161 8989 2888

 
 
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering