Bra

Trustpilot
Premium
Program
Ditt tryckeri för företag,
Agenturer och återförsäljare
Som företag med regelbundna beställningar får du fördel av våra attraktiva villkor för återförsäljare och storkunder. Genom att går in i vårt premium kundprogram, kommer du att ha många fördelar.
Om du är intresserad i vårt premium kundsupport, fyll lätt i vårt formulär och vi tar kontakt med dig så fort som möjligt.
Alla fördelar och ramvillkor
med ett ögonkast:

Personlig premiumkundrådgivare

Din personliga premiumkundrådgivare står alltid till förfogande vid frågor om tryckförfarande och -produkter per E-mail eller per telefon via sin direkta linje. Dessutom tar han hand om dina tryckuppdrag från beställning till leverans, för att säkerställa, att dina produkter kommer fram till dig i bästa kvalitet och till önskad tidpunkt.
Förtroende
Stöd
Personlig
relation

Föredragen behandling för alla serviceförfrågningar

Som premiumkund får du alla fördelar vid samtliga serviceförfrågningar: från särskilda produktönskemål via kortfristiga anpassningar av dina beställningar upp till förkortade produktionstider.

Maximal avstämning av dina interna processer

Du har särskilda förpacknings- och försändelseönskemål, behöver större upplagor än vad som visas i vår webshop eller du har speciella leveransvillkor? Som premiumkund stöder du din rådgivare vid individuella önskemål och föreställningar om våra tryckprodukter och ser till vid avvecklingen för bästa möjliga avstämning av dina företagsinterna processer.

Specialvillkor beroende på uppdragsvolym

Beroende på din uppdragsvolym erbjuder vi dig attraktiva specialvillkor. rådgör om detta med din personliga Key Account Manager.

// Dina invanda fördelar från Onlineprinters:

Leverans till önskeadress

Vi skickar gärna din beställning direkt till dina kunder eller till dina avdelningskontor. Under beställningsproceduren, kan du vid val av leveransadress också ange en extra önske-avsändaradress, som då kommer att tryckas på följesedeln och leveransetiketten. Fakturan får du bara som e-post. Vår standardleverans är naturligtvis också i detta fall gratis.

Snabbtryck och produktionstidsförkortning

Vi förstår, att snabbhet kan vara avgörande. Därför erbjuder vi för utvalda produkter alternativen snabbtryck resp. produktionstidsförkortning. dina valmöjligheter och motsvarande pristillägg för snabbare färdigställande visas för dig i beställningsproceduren.

Expressleverans

Välj i beställningsproceduren leveranstyp "Expressleverans", då levererar vår speditör efter 1-2 arbetsdagar efter vårt färdigställande . Pristillägget för expressleverans anges separat för dig i beställningsprocessen.

Om du är intresserad i vårt premium kundsupport, fyll lätt i vårt formulär och vi tar kontakt med dig så fort som möjligt.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering