Reklamdekaler

Fri formatinmatning

Standardformat

Kvadratiska format

Specialformat

Runda/ovala format

TRYCKA REKLAMDEKALER FÖR MÅNGSIDIG ANVÄNDNING

Oavsett om det är frågan om fönsterskivor, dörrar eller något i en betraktares ögon, med reklamdekaler fastnar ditt budskap. Trycker du häftande folier med din logotyp och kontaktdata, kan du fantastiskt väl använda dem även för att märka varor. Detta fungerar också för förpackningar, som sedan levereras till kunder, butiker eller evenemang. Gör dina produkter dessutom iögonfallande med din logotyp, till exempel för att visa din närvaro på en mässa eller ett enhetligt utseende på kontoret. Om du trycker reklamdekaler, kan du också välja en slogan eller ett attraktivt motiv utöver din logotyp. Speciellt utformad med käcka reklamfraser och roliga bilder, är tryckta reklamdekaler idealiska som presentartiklar på mässframträdanden, vid evenemang eller som skyltar i affären.

DET ÄR ENKELT ATT TRYCKA REKLAMDEKALER TACK VARE STOR MÅNGFALD

Om du vill trycka reklamdekaler, ska du först bestämma dig för en form. I vårt sortiment hittar du rektangulära och kvadratiska reklamdekaler, men också runda, ovala och olika format med speciella mått. Därtill hör till exempel stickers för datorers ryggsidor, vilket är idealiskt för ett enhetligt utseende på kontoret eller för att markera konferensdeltagarnas dokument. Även för reklamdekalernas storlek har du ett varierat urval: Vid rektangulära stickers varierar formaten, till exempel från det lilla A8 via A65 till det stora A3. Om du vill ha en fri form för din häftfolie, rekommenderar vi följande produkter: För de i digitaltryck tryckta golvdekalerna och klisterfolierna i storformat, kan du skapa ett kontursnitt i tryckdata för att därmed fritt bestämma formen.

REKLAMDEKALER FÖR INOM- OCH UTOMHUSBRUK

När du trycker reklamdekaler, är det viktigt att välja rätt material för dina ändamål. Häftpapper är perfekt för reklamdekaler inomhus, medan stickers av PVC-folie också kan användas utomhus (under begränsad tid). Detta material trycks blankt med UV-torkade färger och är vattentätt. Att trycka reklamdekaler är för övrigt möjligt från och med en upplaga på 100 styck. Om du vill ha mindre upplagor, kan du till exempel beställa individuella klisterfolier i storformat.

Anvisning: När du utformar ditt motiv och skapar dina tryckdata för dekaltryck, bör du observera, att dekaltrycket inte kan tryckas på transparent häftpapper som till exempel PVC-folie i vit färg. Allt som är vitt i dina tryckdata förblir transparent eller delvis transparent.