Nyheter i vårt ”Utforma online”-verktyg

Upptäck nu nya produkter och egenskaper i vårt kostnadsfria ”Utforma online”-verktyg: Från nya produkter och format till flexiblare utformning. Klicka helt enkelt på produktsidan på ”Utforma online"-knappen och du är igång!

Fördelarna med våra ”Utforma online“-verktyg är uppenbara: Helt utan extra mjukvara eller grafiska fackkunskaper kan du snabbt och lätt utforma design – för affärsutrustning, marknadsföring, försäljningskampanjer eller evenemang. Nödvändiga tryckdata skapas och bearbetas automatiskt i vårt system. Efter den senaste uppdateringen finns det ännu mer att upptäcka.

Större urval av produkter och format

Från och med nu står ännu fler produktstorlekar i ”Utforma online”-verktyget till ditt förfogande. Du kan skapa flyers och affischer online i talrika ISO pappersformat – från flyers i A8 eller A5-kvadrat upp till stora posters i B0. Dessutom har vi inkluderat nya hållbara stämplar av märket Colop i vårt sortiment. Som vid våra Trodat-stämplar kan du även här utforma hela systemet samt reservstämpelplattan online.

Utökad utformningsfrihet tack vare modulär layout 

Tack vare våra nya modulära layouts har du från och med nu ännu större utformningsfrihet:

  • Från och med nu kan du komplettera utvalda förlagor och extra layout-komponenter samt lägga till ytterligare bilder, texter eller din logotyp.
  • Dessutom kan du anpassa och förskjuta ordningsföljden för enskilda komponenter individuellt enligt dina önskemål. 

”Utforma online“ – så enkelt är det

Om en produkt resp. ett format är utformningsbart online, känner du igen på ”Utforma online“-knappen på produktsidan. Den visas under punkten Tryckdata som alternativ till ”Ladda upp tryckdata”. Visas inte dessa knappar, har du valt en produkt, där alternativet ”Utforma online“ hittills inte varit tillgängligt.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering