Leveranstid

Den totala leveranstiden består av 

mottagande av betalning, mottagande av data, produktionstid och leveranstid

Observera följande: 

Mottagande av betalning: Förskottsbetalning är den enda betalningsformen där produktionen startar först efter det att betalningen har registrerats. Vänligen ta hänsyn till detta vid beställningar med pressade leveranstider. 

Mottagande av data: Så snart som all data har skickats med funktionen ”datauppladdning” måste du bekräfta detta med knappen ”Slutför”. Först därefter kan dessa data behandlas i vår produktion. Om data inte uppfyller våra krav, kan det hända att det blir förseningar. 

Produktionstid: Denna beror på varje enskild artikel respektive ditt val på varje enskild produktsida. Du hittar en översikt under rubriken produktionstider

Leveranstid: Leveranstiden beror på din beställning (standard eller express). Du hittar ytterligare information under Leverans  Leveransinformation.

Om beställning, betalning och dataingång tas emot på arbetsdagar  före kl 22:00 , räknas denna dag till den totala leveranstiden. Ingångar efter kl 22:00 bearbetas inte förrän på nästa arbetsdag. 

För beställningar med extremt snabba produktionstider, krävs mottagande före kl. 08.00.
Som arbetsdag räknas måndag till fredag, INTE lördag, söndag och tyska helgdagar.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering